Accés usuaris
Piulades

Comunicat del Sr. Francesc Vega Sala

 

Benvolguts amics,

 

El passat 21 de setembre va acabar l’estiu i va començar la tardor i amb ella el nou any judicial, el que vol dir la reanudació de les nostres activitats.

 

Espero que durant l’estiu hagueu descansat i hagueu pres decisions de futur.

 

No sé si ho vareu fer, però jo sí doncs durant el mes de juliol vaig complir 84 anys i vaig considerar -i considero- que la Societat Catalana d’Advocats de Família necessita un President més jove que jo.

 

En conseqüència i aprofitant que la junta directiva participava en el “Encuentro de Magistrados y Jueces de familia” vaig convocar la junta, vaig presentar la meva dimissió i d’acord amb els estatuts es va escollir nou president que va ser la companya Mercè Mira Cortadellas, que va acceptar el càrrec tadalafil precio españa. Jo continuaré a la junta directiva com a simple vocal.

 

Vull agrair a tots l’amistat, i ajut que m’heu fet durant el meu mandat i, com a un soci més em teniu a la vostra disposició.

 

Molt cordialment,

 

Francesc Vega Sala

 

 

Al·legacions i observacions a l'Avantprojecte de llei de modificació dels llibres primer, segon, quart i cinquè del Codi Civil de Catalunya

 

Benvolguts amics,

 

 La Conselleria de Justícia, per edicte de 25 d’abril de 2013 va sotmetre a informació pública L’Avantprojecte de llei de modificació dels llibres primer, segon, quart i cinquè del codi Civil de Catalunya i de modificació de la llei 10/2008 de 10 de juliol del llibre quart del codi Civil de Catalunya, relatiu a les successions.

 

 Adjuntem a continuació l’avantprojecte i les al·legacions i observacions que ha presentat l’SCAF.

 

DOGC de 3/05/13. Edicte 25/04/2013 (PDF) pdf_icon

Avantprojecte de llei de modificació (PDF) pdf_icon

Al.legacions i observacions presentades per l'SCAF (PDF) pdf_icon 

Conclusions "Encuentro con la Abogacía especializada en Derecho de Família" 24-26 d'octubre 2012 (Madrid)


Benvolguts i benvolgudes,

Adjuntem les Conclusions obtingudes del "Encuentro con la Abogacía especializada en Derecho de Família" organitzades pel CGPJ celebrades a Madrid els passats dies 24, 25 i 26 d'octubre.


Conclusions ENCUENTRO CON LA ABOGACÍA ESPECIALIZADA EN DERECHO DE FAMILIA (PDF) pdf_icon

 

Textos ponències XVII Jornades de Dret Català a Tossa

 

Benvolguts i benvolgudes,

Us facilitem l'enllaç, autoritzat per l'Institut de Dret privat europeu i comparat de la Universitat de Girona, a fi que pugueu accedir als textos de les ponències celebrades els passats dies 20 i 21 de setembre dins el marc de les XVII Jornades de Dret Català a Tossa de Mar.

 

http://bit.ly/ponenciesTossa

 

Crònica de les Jornades de Granollers publicada a "El Lligall"

Benvolguts i benvolgudes,

Us adjuntem la crònica de les Jornades de Granollers que ha publicat la revista "El Lligall" del Col.legi d'Advocats de Granollers.

Crònica (PDF) pdf_icon

Crònica (versió online)