Accés usuaris
Piulades

Conclusions "Encuentro con la Abogacía especializada en Derecho de Família" 24-26 d'octubre 2012 (Madrid)


Benvolguts i benvolgudes,

Adjuntem les Conclusions obtingudes del "Encuentro con la Abogacía especializada en Derecho de Família" organitzades pel CGPJ celebrades a Madrid els passats dies 24, 25 i 26 d'octubre.


Conclusions ENCUENTRO CON LA ABOGACÍA ESPECIALIZADA EN DERECHO DE FAMILIA (PDF) pdf_icon

 

Textos ponències XVII Jornades de Dret Català a Tossa

 

Benvolguts i benvolgudes,

Us facilitem l'enllaç, autoritzat per l'Institut de Dret privat europeu i comparat de la Universitat de Girona, a fi que pugueu accedir als textos de les ponències celebrades els passats dies 20 i 21 de setembre dins el marc de les XVII Jornades de Dret Català a Tossa de Mar.

 

http://bit.ly/ponenciesTossa

 

Crònica de les Jornades de Granollers publicada a "El Lligall"

Benvolguts i benvolgudes,

Us adjuntem la crònica de les Jornades de Granollers que ha publicat la revista "El Lligall" del Col.legi d'Advocats de Granollers.

Crònica (PDF) pdf_icon

Crònica (versió online)

 

 

Benvolguts/des,

Adjuntem acord entre la Societat Catalana d'Estudis Jurídics (SCEJ) i la Societat Catalana d'Advocats de Família (SCAF) sobre la situació de confusió creada per la Sentència del Tribunal Constitucional del 16 de febrer de 2012.

Acord entre la SCEJ i la SCAF (PDF) pdf_icon

 

NOTA SOBRE LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL DE 16 DE FEBRER DE 2012

 

La Junta Directiva de la SCAF, conscient de la problemàtica que pot presentar la Sentència del Tribunal Constitucional de 16 de febrer de 2012 sobre l’art. 43. CF, ha iniciat, amb col·laboració de prestigiosos juristes, el seu estudi i us informarem immediatament de les conclusions a que s’arribin.

Mentrestant, us recordem que la divisió dels béns indivisos també figurava en l’art. 76.3.e) CF que regulava els efectes de la separació i el divorci i avui dia a l’art. 233-4 Codi Civil de Catalunya que l’ha substituït.

Molt cordialment,

 

Francesc Vega Sala
President SCAF

 
Més articles...