Sopars Jurídics a Sitges - 5a Trobada de l'SCAF (14-16 de maig de 2015)

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,


Tal com us vàrem avançar durant les passades Jornades de Barcelona, la Societat Catalana d’Advocats de Família celebrarà a Sitges, del dijous 14 (a partir de les 16 h.) fins al dissabte 16 de maig de 2015 (matí lúdic), la 5a Trobada de la Societat Catalana d’Advocats de Família; durant la que també se celebrarà l’Assemblea General Ordinària de la Societat.

 

Tríptic i full d'inscripció a la 5a Trobada de l'SCAF (PDF) pdf_icon
Document de treball sobre la "guarda compartida" (PDF) pdf_icon

 

 5a Trobada SCAF Sitges. 14-16 maig 2015Amb motiu d’aquesta nova Trobada, hem volgut reprendre el debat sobre la “guarda compartida” i reobrir el document de treball que conté una proposta de conclusions sobre aquella qüestió; proposta que, com recordareu, s’havia de votar i aprovar dins el marc de la 4a Trobada de l’SCAF, però que per falta de temps no es va poder fer.

I amb aquella voluntat, hem programat la votació i, si s’escau, l’aprovació aquella proposta de conclusions durant aquesta 5a Trobada; a fi d’ésser presentades durant el proper Encuentro con la Abogacía especializada en Derecho de Familia que organitza cada any el CGPJ. I per això, us convidem a participar en el procés de conclusions remetent-nos el document de treball complimentat a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al fax 93 299 65 92. La participació no està limitada als socis de l’SCAF o als participants de la 5a Trobada de l’SCAF; així que us preguem que el feu circular entre els vostres companys coneguts a fi de que, si ho desitgen, puguin, també, participar-hi.


Si ho desitgeu, podeu complimentar on-line el document de treball des d’aquesta adreça: http://document.scaf.cat

Cal que tingueu en compte que, malgrat la forma utilitzada (preguntes que s’inicien amb un “¿estaríem d’acord en que...”, “¿podríem concloure que...”, etc.), l’SCAF no pretén imposar cap conclusió (ni cap definició); es tracta només d’una forma àgil a fi de facilitar el vostre treball i el còmput de les respostes. Totes les propostes de conclusió estan, però, subjectes a debat. Us animem a que, si ho desitgeu, feu tots els comentaris que vulgueu en l’espai pensat a tal efecte. I així mateix, us animem a que proposeu totes les conclusions sobre la “guarda compartida” que entengueu que també s’haurien d’aprovar.


Aprofitant l’avinentesa, us animem a que participeu a la Trobada presentant comunicacions; que es lliuraran a tots els assistents juntament amb les ponències escrites i que es presentaran, durant un temps limitat, el divendres 15 de maig a última hora del matí.

 

El termini de presentació de comunicacions finalitza el divendres 8 de maig.

  zithromax order canada

I, a fi de poder preparar millor el GRAN COL·LOQUI OBERT SOBRE DRET DE FAMÍLIA que hem programat per al divendres 15 a la tarda, us preguem que proposeu els temes que voldríeu que es tractessin al següent enllaç: http://propostes.scaf.cat


L’Hotel en el que se celebrarà la 5a Trobada és el Melià Sitges****. Tots aquells que hi vulgueu assistir, ja us hi podeu dirigir per a reservar habitacions al telèfon 93.811.67.09.

Melià Sitges
Hotel Melià Sitges


Per a tots els que opteu per arribar en tren a Sitges i atesa la distància que hi ha des de l’estació de tren a l’hotel (quinze minuts a peu), us recomanem que utilitzeu la línia L3 de l’autobús urbà que us portarà directament de l’estació al Melià Sitges****. Recordeu que des de les demarcacions de Barcelona i Girona heu d’agafar la línia R2 Sud, des de la demarcació de Lleida, la línia R13, i des de comarques tarragonines, les línies R14, R15 o R16(les demarcacions de Lleida i Tarragona amb transbord a Sant Vicenç de Calders).


Veureu que, per al dijous al vespre, hem programat un sopar jurídic, servit a taula, amb el menú que us adjuntem.

I veureu que, a part del sopar jurídic de dijous al vespre i atès que l’hotel està una mica apartat del centre del Sitges, a fi de facilitar-vos el dinar, hem programat, també, un dinar opcional per al divendres 15. Es tracta d’un àpat a peu dret que no es farà si no hi ha un mínim de 50 inscrits. Us adjuntem el seu menú.

El termini d’inscripció al sopar jurídic de dijous 14 i al dinar del divendres 15 finalitza el divendres 8 de maig.


Finalment, cas que el programa de la Trobada sigui del vostre interès i us hi vulgueu inscriure, us recomanem que ho feu com més aviat millor; ja que les places són limitades.

El termini d’inscripció a la Trobada finalitza el divendres 13 de maig.