Esdeveniments SCAF

Crònica de la Jornada a Lleida (24/4/15)

 

En el marc del conveni de col·laboració signat en el seu dia per l'SCAF amb la Universitat de Lleida, el passat dia 24 d'abril i organitzada conjuntament amb el Departament de Dret Privat de la Facultat de Dret de Lleida, es dugué a terme, a l'Aula Magna de l’Institut d'Estudis Ilerdencs, una Jornada amb el títol "Impacte de la crisi econòmica i financera en les famílies: perspectiva jurídica i social", en que es varen desenvolupar diverses ponències i una Taula Rodona moderada pel nostre company Francesc Vega Sala i amb participació de la Presidenta Mercè Mira Cortadellas i de la nostra associada Pilar Sánchez Villuendas.

La Jornada, per la gran actualitat de la problemàtica tractada, va tenir una gran assistència i participació, especialment d'estudiants de la Facultat, resultant una experiència molt gratificant, que deixa oberta la porta a noves col·laboracions en el futur i que estudiarem ampliar a altres universitats catalanes.

 

Jornada a Lleida

 

Curs per a advocats sobre el Tribunal Europeu de Drets Humans (organitzen IDHC i CICAC)

 

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,
 
L’Institut de Drets Humans de Catalunya i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya organitzen un curs per a advocats sobre el Tribunal Europeu de Drets Humans, el procediment d’accés i la presentació de demandes.
 
El curs es desenvoluparà virtualment a l'aulaIDHC.org, del 4 de maig al 8 de juny, i hi haurà una sessió presencial optativa que es celebrarà el 27 de juny a Barcelona.
 
Per impartir el curs es compta amb un cos docent amb experiència en la presentació de demandes i en el seu funcionament: un jurista del cos de funcionaris del TEDH i professors  universitaris especialistes en el sistema europeu dels drets humans. Tota la informació sobre el professorat, el programa i la metodologia es pot consultar a http://www.aulaidhc.org/ca/cursos/curs-semipresencial-sobre-tribunal-europeu-drets-humans-catala.php.
 
Atesos els temes que s'hi tractaran, considerem que aquest curs pot ser del vostre interés. Us adjuntem el programa del curs.

 

Programa curs (PDF) pdf_icon

 

Jornada a Lleida (24/4/2015 Aula Magna IEI)

 

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

 

El proper 24 d'abril del 2015 a les 10 hores tindrà lloc la jornada intitulada: 'Impacte de la crisi econòmica i financera en les famílies: perspectiva jurídica i social" download adobe acrobat xi standard. La jornada tindrà lloc a l'Aula Magna del IEI (Plaça de la Catedral, s/n - Lleida).

 

Programa de la Jornada [PDF]


Jornada Lleida 2015

 

Sopars Jurídics a Sitges - 5a Trobada de l'SCAF (14-16 de maig de 2015)

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,


Tal com us vàrem avançar durant les passades Jornades de Barcelona, la Societat Catalana d’Advocats de Família celebrarà a Sitges, del dijous 14 (a partir de les 16 h.) fins al dissabte 16 de maig de 2015 (matí lúdic), la 5a Trobada de la Societat Catalana d’Advocats de Família; durant la que també se celebrarà l’Assemblea General Ordinària de la Societat.

 

Tríptic i full d'inscripció a la 5a Trobada de l'SCAF (PDF) pdf_icon
Document de treball sobre la "guarda compartida" (PDF) pdf_icon

 

 5a Trobada SCAF Sitges. 14-16 maig 2015Llegiu-ne més...

 

Conferència: Els expedients en matèria de persones i família en el projecte de llei de jurisdicció voluntària (24/2/2015 - 18:00 Sala d'Actes ICAB)

 

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

La Comissió de Normativa de l'ICAB organitza pel dia 24 de febrer del 2015 a les 18 hores la conferència: 'Els expedients en matèria de persones i família en el projecte de llei de jurisdicció voluntària'. La conferència tindrà lloc a la Sala d’Actes del Col·legi d’Advocats de Barcelona (c/ Mallorca, 283 - 08007 Barcelona).

 

PRESENTA:

· Oriol Rusca Nadal, Degà de l'ICAB

MODERA:

· Rosa M viagra india. Barberà Ramos, Vicedegana de l'ICAB

PONENTS:

· Antonio Fernández de Buján, Catedràtic de Dret Romà de la UAM, Vocal de la Comissió General de Codificació per la regulació de la Jurisdicció Voluntària
· Ana Isabel Ranz Gil, Magistrada del Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 3 de Vilanova i la Geltrú
· Ana Lacort Garcia, Secretària Judicial del Jutjat de 1a Instància núm. 2 de l'Hospitalet de Llobregat amb funcions compartides de Registre Civil
· Ángel Serrano de Nicolás, Notari del Col·legi de Noraris de Catalunya
· Inmaculada Ruz López, Presidenta de la Secció de Dret Matrmonial i de Família de l'ICAB

 Full inscripció Conferència (PDF) pdf_icon

Inscripció gratuïta. Cal inscriure’s enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé enviant el full d'inscripció al fax 93.487.16.49

+ info

 
Més articles...