Esdeveniments SCAF

Curs per a advocats sobre el Tribunal Europeu de Drets Humans (organitzen IDHC i CICAC)

 

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,
 
L’Institut de Drets Humans de Catalunya i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya organitzen un curs per a advocats sobre el Tribunal Europeu de Drets Humans, el procediment d’accés i la presentació de demandes.
 
El curs es desenvoluparà virtualment a l'aulaIDHC.org, del 4 de maig al 8 de juny, i hi haurà una sessió presencial optativa que es celebrarà el 27 de juny a Barcelona.
 
Per impartir el curs es compta amb un cos docent amb experiència en la presentació de demandes i en el seu funcionament: un jurista del cos de funcionaris del TEDH i professors  universitaris especialistes en el sistema europeu dels drets humans. Tota la informació sobre el professorat, el programa i la metodologia es pot consultar a http://www.aulaidhc.org/ca/cursos/curs-semipresencial-sobre-tribunal-europeu-drets-humans-catala.php.
 
Atesos els temes que s'hi tractaran, considerem que aquest curs pot ser del vostre interés. Us adjuntem el programa del curs.

 

Programa curs (PDF) pdf_icon

 

Jornada a Lleida (24/4/2015 Aula Magna IEI)

 

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

 

El proper 24 d'abril del 2015 a les 10 hores tindrà lloc la jornada intitulada: 'Impacte de la crisi econòmica i financera en les famílies: perspectiva jurídica i social" download adobe acrobat xi standard. La jornada tindrà lloc a l'Aula Magna del IEI (Plaça de la Catedral, s/n - Lleida).

 

Programa de la Jornada [PDF]


Jornada Lleida 2015

 

Sopars Jurídics a Sitges - 5a Trobada de l'SCAF (14-16 de maig de 2015)

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,


Tal com us vàrem avançar durant les passades Jornades de Barcelona, la Societat Catalana d’Advocats de Família celebrarà a Sitges, del dijous 14 (a partir de les 16 h.) fins al dissabte 16 de maig de 2015 (matí lúdic), la 5a Trobada de la Societat Catalana d’Advocats de Família; durant la que també se celebrarà l’Assemblea General Ordinària de la Societat.

 

Tríptic i full d'inscripció a la 5a Trobada de l'SCAF (PDF) pdf_icon
Document de treball sobre la "guarda compartida" (PDF) pdf_icon

 

 5a Trobada SCAF Sitges. 14-16 maig 2015Llegiu-ne més...

 

Conferència: Els expedients en matèria de persones i família en el projecte de llei de jurisdicció voluntària (24/2/2015 - 18:00 Sala d'Actes ICAB)

 

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

La Comissió de Normativa de l'ICAB organitza pel dia 24 de febrer del 2015 a les 18 hores la conferència: 'Els expedients en matèria de persones i família en el projecte de llei de jurisdicció voluntària'. La conferència tindrà lloc a la Sala d’Actes del Col·legi d’Advocats de Barcelona (c/ Mallorca, 283 - 08007 Barcelona).

 

PRESENTA:

· Oriol Rusca Nadal, Degà de l'ICAB

MODERA:

· Rosa M viagra india. Barberà Ramos, Vicedegana de l'ICAB

PONENTS:

· Antonio Fernández de Buján, Catedràtic de Dret Romà de la UAM, Vocal de la Comissió General de Codificació per la regulació de la Jurisdicció Voluntària
· Ana Isabel Ranz Gil, Magistrada del Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 3 de Vilanova i la Geltrú
· Ana Lacort Garcia, Secretària Judicial del Jutjat de 1a Instància núm. 2 de l'Hospitalet de Llobregat amb funcions compartides de Registre Civil
· Ángel Serrano de Nicolás, Notari del Col·legi de Noraris de Catalunya
· Inmaculada Ruz López, Presidenta de la Secció de Dret Matrmonial i de Família de l'ICAB

 Full inscripció Conferència (PDF) pdf_icon

Inscripció gratuïta. Cal inscriure’s enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé enviant el full d'inscripció al fax 93.487.16.49

+ info

 

XII Jornades de Dret de Família de Barcelona (29 i 30 de gener 2015)

 

Benvolgudes companyes i companys,

Ens plau facilitar-vos el programa de les XII Jornades de Dret de Família de la Societat Catalana d’Advocats de Família –que hem intitulat “Sense perdre el sentit jurídic del dret de família"-.

Confiem que les ponències seran del vostre interés i esperem trobar-vos el dijous 29 i divendres 30 de gener a Barcelona.

Podeu descarregar el programa en format PDF on també s’hi inclou la butlleta d’inscripció.

 

Programa i full d'inscripció a les XII Jornades de Família (PDF) pdf_icon


LLOC: Saló Imperial del Tradicional Hotel Ritz ·  Gran Via de les Corts Catalanes, 670 ·  08010 Barcelona

DATA: Tarda de dijous 29 de gener (a partir de les 16 h.) i divendres 30 (tot el dia)

 

ACTUALITZACIÓ 15/1/2015:   EXHAURIDES LES PLACES PEL DINAR DEL DIVENDRES 30

Les places disponibles per al dinar s'han exhaurit; per la qual cosa, hem tancat la inscripció al dinar i hem obert una llista d’espera per a aquells que us hi vulgueu inscriure. Per a inscriure’s a la llista d’espera, no cal que feu l’ingrés dels 39 euros. Cas que finalment hi hagi alguna plaça disponible per a dinar, s’adjudicarà als inscrits a la llista d’espera per rigorós ordre d’inscripció; moment en el que se us notificarà a fi de que pugueu abonar l’import del dinar. Preguem disculpeu les molèsties. 

 

Un cop hàgiu fet la inscripció us farem arribar un correu electrònic de confirmació, si passats uns dies comproveu que no us ha arribat la confirmació preguem us poseu en contacte amb nosaltres al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

 
Més articles...