Esdeveniments SCAF

Jornada a Lleida (24/4/2015 Aula Magna IEI)

 

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

 

El proper 24 d'abril del 2015 a les 10 hores tindrà lloc la jornada intitulada: 'Impacte de la crisi econòmica i financera en les famílies: perspectiva jurídica i social" download adobe acrobat xi standard. La jornada tindrà lloc a l'Aula Magna del IEI (Plaça de la Catedral, s/n - Lleida).

 

Programa de la Jornada [PDF]


Jornada Lleida 2015

 

Sopars Jurídics a Sitges - 5a Trobada de l'SCAF (14-16 de maig de 2015)

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,


Tal com us vàrem avançar durant les passades Jornades de Barcelona, la Societat Catalana d’Advocats de Família celebrarà a Sitges, del dijous 14 (a partir de les 16 h.) fins al dissabte 16 de maig de 2015 (matí lúdic), la 5a Trobada de la Societat Catalana d’Advocats de Família; durant la que també se celebrarà l’Assemblea General Ordinària de la Societat.

 

Tríptic i full d'inscripció a la 5a Trobada de l'SCAF (PDF) pdf_icon
Document de treball sobre la "guarda compartida" (PDF) pdf_icon

 

 5a Trobada SCAF Sitges. 14-16 maig 2015Llegiu-ne més...

 

Conferència: Els expedients en matèria de persones i família en el projecte de llei de jurisdicció voluntària (24/2/2015 - 18:00 Sala d'Actes ICAB)

 

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

La Comissió de Normativa de l'ICAB organitza pel dia 24 de febrer del 2015 a les 18 hores la conferència: 'Els expedients en matèria de persones i família en el projecte de llei de jurisdicció voluntària'. La conferència tindrà lloc a la Sala d’Actes del Col·legi d’Advocats de Barcelona (c/ Mallorca, 283 - 08007 Barcelona).

 

PRESENTA:

· Oriol Rusca Nadal, Degà de l'ICAB

MODERA:

· Rosa M viagra india. Barberà Ramos, Vicedegana de l'ICAB

PONENTS:

· Antonio Fernández de Buján, Catedràtic de Dret Romà de la UAM, Vocal de la Comissió General de Codificació per la regulació de la Jurisdicció Voluntària
· Ana Isabel Ranz Gil, Magistrada del Jutjat de 1a Instància i Instrucció núm. 3 de Vilanova i la Geltrú
· Ana Lacort Garcia, Secretària Judicial del Jutjat de 1a Instància núm. 2 de l'Hospitalet de Llobregat amb funcions compartides de Registre Civil
· Ángel Serrano de Nicolás, Notari del Col·legi de Noraris de Catalunya
· Inmaculada Ruz López, Presidenta de la Secció de Dret Matrmonial i de Família de l'ICAB

 Full inscripció Conferència (PDF) pdf_icon

Inscripció gratuïta. Cal inscriure’s enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé enviant el full d'inscripció al fax 93.487.16.49

+ info

 

XII Jornades de Dret de Família de Barcelona (29 i 30 de gener 2015)

 

Benvolgudes companyes i companys,

Ens plau facilitar-vos el programa de les XII Jornades de Dret de Família de la Societat Catalana d’Advocats de Família –que hem intitulat “Sense perdre el sentit jurídic del dret de família"-.

Confiem que les ponències seran del vostre interés i esperem trobar-vos el dijous 29 i divendres 30 de gener a Barcelona.

Podeu descarregar el programa en format PDF on també s’hi inclou la butlleta d’inscripció.

 

Programa i full d'inscripció a les XII Jornades de Família (PDF) pdf_icon


LLOC: Saló Imperial del Tradicional Hotel Ritz ·  Gran Via de les Corts Catalanes, 670 ·  08010 Barcelona

DATA: Tarda de dijous 29 de gener (a partir de les 16 h.) i divendres 30 (tot el dia)

 

ACTUALITZACIÓ 15/1/2015:   EXHAURIDES LES PLACES PEL DINAR DEL DIVENDRES 30

Les places disponibles per al dinar s'han exhaurit; per la qual cosa, hem tancat la inscripció al dinar i hem obert una llista d’espera per a aquells que us hi vulgueu inscriure. Per a inscriure’s a la llista d’espera, no cal que feu l’ingrés dels 39 euros. Cas que finalment hi hagi alguna plaça disponible per a dinar, s’adjudicarà als inscrits a la llista d’espera per rigorós ordre d’inscripció; moment en el que se us notificarà a fi de que pugueu abonar l’import del dinar. Preguem disculpeu les molèsties. 

 

Un cop hàgiu fet la inscripció us farem arribar un correu electrònic de confirmació, si passats uns dies comproveu que no us ha arribat la confirmació preguem us poseu en contacte amb nosaltres al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

 

Document treball: Proposta de conclusions sobre la "guarda compartida"

 

Benvolgudes, benvolguts,

A la darrera reunió de la Junta Directiva, celebrada el proppassat divendres 27 de juny es va acordar que reobriríem el termini per a complimentar el document de treball que conté una proposta de conclusions sobre la “guarda compartida”; que, com recordareu, s’havien de votar i aprovar el dijous, 15 de maig, dins el marc dels Sopars Jurídics a Girona - 4a Trobada de l’SCAF després d’haver parlat de la qüestió des de diferents punts de vista durant tota aquella tarda, però que per falta de temps no es va fer.

 

Amb la voluntat de donar continuïtat a aquest debat sobre la “guarda compartida”, hem decidit votar i, si s’escau, aprovar aquella proposta de conclusions durant les Jornades de Barcelona; que, en principi, se celebraran els dies 29 i 30 de gener de 2015 (Noves dates!). I per això, us convidem, aquells que encara no ho hàgiu fet, a participar en el procés de conclusions remetent-nos el document de treball complimentat a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al fax 93 299 65 92. La participació no està limitada a les sòcies i socis de l’SCAF o als participants a la Trobada de Girona o Jornada de Barcelona; així que us preguem que el feu circular entre els/les vostres companys/es coneguts/des a fi de que, si ho desitgen, puguin, també, participar-hi.

Si ho desitgeu, des d’aquesta adreça podeu complimentar on-line el document de treball.

Cal que tingueu en compte que, malgrat la forma utilitzada (preguntes que s’inicien amb un “¿estaríem d’acord en que...”, “¿podríem concloure que...”, etc.), l’SCAF no pretén imposar cap conclusió (ni cap definició); es tracta només d’una forma àgil a fi de facilitar el vostre treball i el còmput de les respostes. Totes les propostes de conclusió estan, però, subjectes a debat. Us animem a que, si ho desitgeu, feu tots els comentaris que vulgueu en l’espai pensat a tal efecte. I així mateix, us animem a que proposeu totes les conclusions sobre la “guarda compartida” que entengueu que també s’haurien d’aprovar.

 

Computant les respostes rebudes fins el dia abans de la Trobada de Girona, aquests són els resultats provisionals:

 

 

 
Més articles...