Esdeveniments SCAF

XIII Jornades de Dret de Família (Barcelona, 26 i 27 de novembre 2015)

 

Benvolgudes companyes i companys,
 
Ens plau adjuntar-vos el programa de les XIII Jornades de Dret de Família de la Societat Catalana d’Advocats de Família –que hem intitulat "El nostre dret de cada dia: Innovacions i reformes" -.
 
Les Jornades tindran lloc el dijous, 26 de novembre, i divendres, 27, al Saló Imperial del Tradicional Hotel Ritz de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 670, de Barcelona).
 
Confiem que les ponències seran del vostre interés i esperem trobar-vos el dijous 26 i divendres 27 de novembre a Barcelona.

Podeu descarregar el programa en format PDF en el que també s’hi inclou la butlleta d’inscripció.

Programa de les XIII Jornades de Dret de Família (PDF)pdf_icon


LLOC: Saló Imperial del Tradicional Hotel Ritz ·  Gran Via de les Corts Catalanes, 670 ·  08010 Barcelona

DATA: Tarda de dijous 26 de novembre (a partir de les 16 h.) i divendres 27 (tot el dia)

 

ACTUALITZACIÓ 2/11/2015:   EXHAURIDES LES PLACES PEL DINAR DEL DIVENDRES 27

ACTUALITZACIÓ 20/11/2015: TERMINI D'INSCRIPCIÓ FINALITZAT

Les places disponibles per al dinar s'han exhaurit; per la qual cosa, hem tancat la inscripció al dinar i hem obert una llista d’espera per a aquells que us hi vulgueu inscriure. Per a inscriure’s a la llista d’espera, no cal que feu l’ingrés dels 39 euros. Cas que finalment hi hagi alguna plaça disponible per a dinar, s’adjudicarà als inscrits a la llista d’espera per rigorós ordre d’inscripció; moment en el que se us notificarà a fi de que pugueu abonar l’import del dinar. Preguem disculpeu les molèsties.

Un cop hàgiu fet la inscripció us farem arribar un correu electrònic de confirmació, si passats uns dies comproveu que no us ha arribat la confirmació preguem us poseu en contacte amb nosaltres al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Llegiu-ne més...

 

X Jornades de Dret de família (Màlaga, 11-12 juny 2015. Organitza AEAFA)

 

Els propers 11 i 12 de juny l'AEAFA organitza les X Jornadas de Derecho de Familia de Màlaga a la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Màlaga (Passeig de la Farola, 13). Atesos els temes que s’hi tractaran, considerem que aquestes jornades podrien ser del vostre interès.

X Jornadas Derecho de Familia Málaga 2015

  prix voltarene

Programa X Jornadas de Derecho de familia (Málaga) (PDF) pdf_icon

 

 

 

Jornadas de Derecho de Familia (Almeria, 21 i 22 maig 2015)

 

Benvolgudes i benvolguts,

Voldríem, en primer lloc, donar-vos les gràcies per la vostra participació a la 5a Trobada de l’SCAF que va tenir lloc els passats 14, 15 i 16 de maig a l’Hotel Melià de Sitges.

Tot seguit, voldríem posar-vos en coneixement que l’AEAFA organitza pels propers 21 i 22 de maig les Jornadas de Derecho de Familia d’Almería a la Sala d’actes de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Almería (c/ Álvarez de Castro, 25, Baixos – Almeria). Atesos els temes que s’hi tractaran, considerem que aquestes jornades podrien ser del vostre interès (a més, afegir que s’inclou dins les jornades una passejada amb katamarà per tots els/les assistents que ho desitgin read on this page diflucan fluconazole. El cost d'aquesta passejada és de 25 € per persona i té una durada d'uns 90 minuts pel Parc Natural del Cabo de Gata -per més info contactar amb la organització de les Jornades al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al mòbil 627.51.08.12).

 

Programa Jornades Almeria (PDF) pdf_icon

 

Crònica de la Jornada a Lleida (24/4/15)

 

En el marc del conveni de col·laboració signat en el seu dia per l'SCAF amb la Universitat de Lleida, el passat dia 24 d'abril i organitzada conjuntament amb el Departament de Dret Privat de la Facultat de Dret de Lleida, es dugué a terme, a l'Aula Magna de l’Institut d'Estudis Ilerdencs, una Jornada amb el títol "Impacte de la crisi econòmica i financera en les famílies: perspectiva jurídica i social", en que es varen desenvolupar diverses ponències i una Taula Rodona moderada pel nostre company Francesc Vega Sala i amb participació de la Presidenta Mercè Mira Cortadellas i de la nostra associada Pilar Sánchez Villuendas.

La Jornada, per la gran actualitat de la problemàtica tractada, va tenir una gran assistència i participació, especialment d'estudiants de la Facultat, resultant una experiència molt gratificant, que deixa oberta la porta a noves col·laboracions en el futur i que estudiarem ampliar a altres universitats catalanes.

 

Jornada a Lleida

 

Curs per a advocats sobre el Tribunal Europeu de Drets Humans (organitzen IDHC i CICAC)

 

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,
 
L’Institut de Drets Humans de Catalunya i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya organitzen un curs per a advocats sobre el Tribunal Europeu de Drets Humans, el procediment d’accés i la presentació de demandes.
 
El curs es desenvoluparà virtualment a l'aulaIDHC.org, del 4 de maig al 8 de juny, i hi haurà una sessió presencial optativa que es celebrarà el 27 de juny a Barcelona.
 
Per impartir el curs es compta amb un cos docent amb experiència en la presentació de demandes i en el seu funcionament: un jurista del cos de funcionaris del TEDH i professors  universitaris especialistes en el sistema europeu dels drets humans. Tota la informació sobre el professorat, el programa i la metodologia es pot consultar a http://www.aulaidhc.org/ca/cursos/curs-semipresencial-sobre-tribunal-europeu-drets-humans-catala.php.
 
Atesos els temes que s'hi tractaran, considerem que aquest curs pot ser del vostre interés. Us adjuntem el programa del curs.

 

Programa curs (PDF) pdf_icon

 
Més articles...