Esdeveniments SCAF

Foro Hispano Marroquí de Juristas (Còrdova, 28 i 29 de novembre 2013)

 

Benvolguts companys i companyes,

El Foro Hispano Marroquí de Juristas en col·laboració amb Casa Árabe celebrarà els dies 28 i 29 de novembre de 2013 a Còrdova el seu IX Plenari intitulat "Derecho y Cooperación en el área mediterránea". Atès que considerem que pot ser del vostre interés us adjuntem el programa i full d'inscripció del Plenari en format PDF.

El Plenari es celebrarà a les seus de Casa Árabe i l'Ilustre Colegio de Abogados de Córdoba.


Programa del IX Foro Hispano Marroquí + full d'inscripció (PDF) pdf_icon

Web del IX Foro

 

Jornada: El interés superior del niño en la práctica jurídica. 8/11/13 de 10 a 12 a la seu de l'ICABBenvolguts amics,

El proper divendres, dia 8 de novembre, tindrà lloc la jornada intitulada "El interés superior del niño en la práctica jurídica: derecho, principio y procedimiento", organitzades conjuntament per Círculo Legal, la consultora Gericó Associates i UNICEF. Atès que considerem que pot ser del vostre interés us adjuntem el programa de la jornada en format PDF.

La Jornada es celebrarà de 10 a 12 a la seu de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (c/ Mallorca, 283, 8ª planta).

L'assistència a aquesta jornada és gratuïta prèvia inscripció als correus Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

En cas de no poder assistir a la jornada es podrà seguir via streaming des dels webs www.circulolegal.com i www.gericoassociates.com

 

 

Programa de la Jornada (PDF) pdf_icon

 

Jornada de dret de família a Lleida (20 de setembre 2013)


Benvolguts i benvolgudes,


La Comissió de Formació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida en col·laboració amb la Societat Catalana d'Advocats de Família (SCAF), ha organitzat la Jornada de dret de família intitulada "Més enllà del pla de parentalitat: La vessant econòmica de la crisi matrimonial”.


Al llarg de la Jornada es tractaran diferents aspectes i conseqüències de caràcter econòmic en relació als procediments de separació i divorci a càrrec d’acreditats especialistes.


La Jornada tindrà lloc el divendres, 20 de setembre, a la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Lleida (Plaça Sant Joan, núm. 6-8, 1r de Lleida)


Podeu descarregar el programa en format PDF on també s’hi inclou la butlleta d'inscripció a la Jornada.

 

Programa de la Jornada de dret de família de Lleida (PDF) pdf_icon

 

XVIII Jornades de Sevilla (3 i 4 Octubre 2013)

 

Benvolguts amics,

 

Els dies 3 i 4 d'octubre tindran lloc les XVIII Jornades de Sevilla, organitzades per la AEAFA. Atès que considerem que poden ser del vostre interés us avancem les dates a fi que ho pugueu tenir en compte a la vostre agenda.

Les Jornades se celebraran a la sala "Joaquín Turina" del Saló d'Actes del Centre Cultural Cajasol (c/ Laraña, 4 - Sevilla)

 

Programa definitiu de les Jornades de Sevilla (PDF) pdf_icon

 

Jornades de Dret de Família de la Sierra Cordobesa (28 i 29 de juny - Pozoblanco)

 

Benvolguts i benvolgudes,

 

Us facilitem el programa de les  Jornades de Dret de Família de la Sierra cordobesa, organitzades per la AEAFA, que tindran lloc els propers 28 i 29 de juny a Pozoblanco.

Podeu descarregar el programa en format PDF on també s’hi inclou la butlleta d'inscripció a les Jornades.

 

Programa i full d'inscripció a les Jornades de Dret de Família de la Sierra Cordobesa (PDF) pdf_icon

 

LLOC: Sala d'Actes del Recinte Ferial de Pozoblanco, instal.lada a la Caseta de la Juventud.

 
Més articles...