Esdeveniments SCAF

IX Trobada Anual de socis (Lleida, 23-25 maig 2019)

Benvolgudes i benvolguts,

 Us adjuntem el programa de la IX Trobada Anual de socis de la Societat Catalana d’Advocats de Família; que hem intitulat DRET de Família. Sopar Jurídic a Lleida” i que se celebrarà a la Sala d’Actes de l’Edifici del Recorat de la Universitat de Lleida del 23 al 25 de maig de 2019

 Com en anteriors edicions de la Trobada, el dijous al vespre hem programat un sopar de germanor al restaurant La Boscana (1 estrella Michelin). El preu és de 95 € i inclou transport de l’hotel concertat, Hotel Ciudad de Lleida, al restaurant i del restaurant a l’hotel i una consumició que, qui ho desitgi, podrà prendre, havent sopat, tot fent sobretaula, escoltant música o ballant una mica.

 Us animem a que participeu a la Trobada presentant comunicacions que es presentaran el divendres, 24 de maig a la tarda, i/o intervenint en el “Debat a bat” que tindrà lloc el dijous a la tarda.

Esperem que les ponències siguin del vostre interès.

 

PROGRAMA  de la IX Trobada Anual (PDF)   pdf_icon 

 

Connexions entre els Drets de Família i de Successions a Catalunya (Barcelona, 15 de març 2019)

 

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau adjuntar-vos el programa de la jornada “Connexions entre els Drets de Família i de Successions a Catalunya: Reflexions i propostes per a una societat globalitzada” que la Societat Catalana d'Advocats de Família (SCAF) coorganitza amb l’Associació Catalana d’Especialistes en Dret de Successions (ACEDS) i el Col·legi de Notaris de Catalunya (CNC).

La jornada se celebrarà el dia 15 de març a la seu del Col·legi de Notaris de Catalunya (C/ Notariat, 4 – 08001 Barcelona).

Esperem que les ponències siguin del vostre interès.

 

PROGRAMA de la Jornada (PDF)   pdf_icon 

 

 

Reunió amb la Consellera de Justícia i Comissió de Codificació de Catalunya

El passat 17 d’octubre una representació de membres de la Junta de la SCAF, encapçalada per la nostra Presidenta, la Ma Mercè Mira, va reunir-se amb la Consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Esther Capella, amb l’objectiu de presentar-li la societat, de convidar-la als diferents actes que organitzem i, en tant que entitat donada d’alta al Registre de grups d'interès del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, de posar-nos a la disposició del Departament en relació a una possible modificació legislativa del Codi civil.

Aquella reunió ha donat fruits. A més de la confirmada assistència de la consellera a les properes Jornades de Barcelona per a fer-ne la inauguració, us hem de comunicar que, des del proppassat 31 d’octubre de 2018, la SCAF està representada a la Comissió de Codificació de Catalunya a través de la nostra Presidenta; essent Vocal del Ple de la Comissió de Codificació de Catalunya que es va constituir el 6 de novembre de 2018.

A més, tant al Ple de la Comissió com a la Secció de Persona i Família, s’han nomenat a altres socis de la SCAF per a formar-ne part.

Reunió amb la Consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya

 

XVI Jornades de Dret de Família de Barcelona (22 i 23 novembre 2018)

Benvolgudes i benvolguts,

Us fem a mans el programa provisional de les XVI Jornades de Dret de Família de Barcelona que, enguany, la Societat Catalana d'Advocats de Família coorganitza amb la Asociación de Probática y derecho probatorio i la Fundación Privada Manuel Serra Domínguez i que hem intitulat “Problemàtica actual en els processos de família. Especial atenció a la prova”.

Les XVI Jornades de Dret de Família de Barcelona canvien de localització i se celebraran els dies 22 i 23 de novembre a l’Auditori de la Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra (Campus de la Ciutadella).

Esperem que les ponències siguin del vostre interès.

 

PROGRAMA de les XVI Jornades de Dret de Família de Barcelona (PDF)   pdf_icon 

EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS HA FINALITZAT

 

I Congreso Internacional de Drecho y Sociedad (Barcelona, 13-14/9/18 Organitza: Universitat Abat Oliba CEU)

Benvolgudes i benvolguts,

Els propers 13 i 14 de setembre es celebrarà a la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona el I Congreso Internacional de Derecho y Sociedad intitulat "Gestación por sustitución. Aspectos jurídicos y psicobiológicos" organitzat per la Universitat Abat Oliba CEU.

Atès que considerem que pot ésser del vostre interés us adjuntem el programa.

+info: https://blogs.uao.es/congreso-derecho-sociedad/

 

Programa del congrés Nuevas perspectivas del Derecho de Sucesiones (PDF) pdf_icon
 
Més articles...