Menu
Your Cart

Noticies

12 May 200 advocats de família es reuneixen a Eivissa en la I Jornada organitzada conjuntament per la SCAF i l’AEAFA
0 93
Els passats 5 i 6 de maig uns 200 advocades i advocats de família de tota Espanya es van reunir a Eivissa en la primera jornada de Dret de Família organitzada conjuntament per la SCAF i l’Associació E..
09 May Ramon Quintano:
0 97
El vicepresident de la Societat Catalana d'Advocats de Família (SCAF), Ramon Quintano, ha acusat, durant la Jornada d'Eivissa, el Govern espanyol d'«incomplir la seva pròpia norma» per no fomentar la ..
07 Apr Comentaris a la sentència del ple del T.S. de 31 de març de 2022 sobre la maternitat subrogada
0 487
Article de Concha Ballester, sòcia de la SCAF La sentència, que ha causat cert enrenou en l'opinió pública, en realitat no fa sinó mantenir i potser reforçar i emfatitzar la línia jurisprudencial q..
23 Mar Llei orgànica de protecció de les persones òrfenes víctimes de la violència de gènere
0 224
Tribuna de Ma Pilar Tintoré, vocal de la Junta SCAFS'ha publicat al BOE la Llei orgànica 2/2022 de 21 de març, de millora de la protecció de les persones òrfenes víctimes de la violència de gènere. Am..
23 Feb Animals domèstics i dret de família
0 388
Tribuna de Cristina Martínez, vocal de la Junta SCAF.     Els qui convivim amb un animal de companyia sabem de l'afecte i estima que es professa, del vincle especial que es crea entre la família i l'a..
31 Jan És el moment de crear la Jurisdicció de Família
0 445
Tribuna de Ramon Quintano, vicepresident segon de la SCAF.Fa temps que la SCAF, juntament amb la AEAFA, reivindica la creació de la Jurisdicció de Família. No només una especialització. No només una r..
19 Jan La SCAF alerta sobre un nou increment dels impostos a les famílies en transmissions, donacions i successions d’immobles
0 438
Comunicat enviat als mitjans de comunicació.Segons alerta la Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF), des del 1 de gener,  el valor de referència cadastral d’immobles és el valor mínim per tote..
02 Dec Sis claus per entendre el nou decret llei de violència vicària
0 1044
Article de Sonia Álvarez, vocal de la Junta SCAFA continuació us presentem sis claus per entendre quins son els canvis legals que suposa el nou decret llei 26/2021, de 30 de novembre, de modificació d..
30 Nov 250 advocats participen a les XVIII Jornades de Dret de Família de Barcelona
0 552
Més de 250 advocats de família es van aplegar els dies 11 i 12 de novembre al paraninf de la Universitat de Barcelona, per participar a les XVIII Jornadades de Dret de Família promogudes per la Societ..
23 Nov Nova situació jurídica de persones amb discapacitat
0 698
  Article de Rosa Artigas, sòcia de la SCAF.El Parlament Català ens ha regalat aquest estiu una important reforma i que incideix a totes les persones que estiguin afectades, o puguin estar-ho, per una..
08 Jul La SCAF demana una jurisdicció especialitzada real en família en el 40 aniversari del Divorci a Espanya
0 674
En el marc del 40 aniversari de la Llei del Divorci a Espanya, la Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF) ha reclamat una jurisdicció especialitzada real en dret de família. En un acte celebrat..
28 Jun Jutge Moreno Ruiz: “Qui se separa és la parella, i no la família. Aquesta segueix completa però amb un altre model”
0 496
El divendres 18 de juny del 2021, als Divendxres de la SCAF, l'Il·lm. Sr. José Juan Moreno Ruiz, Magistrat del Jutjat de Primera Instància núm. 19 de Barcelona (família) i, actualment, prestant servei..
Mostrant 1 a 12 de 60 (5 Pàgines)