Menu
Your Cart

Noticies

30 Apr Problemàtica de l'exercici de la facultat de desistiment de l'arrendament d'habitatge en cas de crisi familiar
0 386
Article d'Alexandre Fuentes-Lojo Rius. Advocat. Vocal de la Comissió de Codificació de CatalunyaL'art. 11 de la LAU contempla el dret de l'arrendatari d'habitatge a posar fi al contracte, rescindir-lo..
30 Apr El poder preventiu: solució adequada per a planificar patrimonialment i personalment la vellesa
0 133
Article d'Alfons Catena Oliva, advocat i soci de la SCAFArran de les reformes legals introduides a nivel espanyol per la Llei 8/2021, de 2 de juny per la que es reforma la legislació civil i processal..
03 Apr M. Pilar Tintoré, sòcia i vocal de la junta SCAF, part del comitè d'experts per a la protecció de menors del Ministeri de Joventut
0 98
El mes de març passat el Ministeri de Joventut i Infància va nomenar un grup de 50 experts, entre els quals es troba la nostra social i vocal de la Junta Mª Pilar Tintoré.Aquest grup multidisciplinari..
28 Mar El diàleg als processos de ruptura de parella
0 326
Article de Xavier Abel, magistrat al Jutjat de 1a Instància núm. 14 de Barcelona, especialitzat en famíliaS’ha afirmat encertadament que, “pel bé de les nenes i els nens els adults haurien de signar t..
28 Mar Fills i les despeses (extra) + ordinàries… la gran discussió i mal de cap per a tot jurista
0 273
Article del soci de la SCAF Abel MolinaUn dels mals de cap per a tots aquells que ja no estan en parella o divorciats, i per als mateixos advocats, són les anomenades despeses extraordinàries. Encara ..
01 Mar La SCAF assisteix al Fòrum Europa amb la consellera de Justícia Gemma Ubasart
0 148
La presidenta de la SCAF Mercè Mira i la vocal Mª del Pilar Tintoré Garriga van assistir, en nom de la SCAF, que havia estat convidada, al Fòrum Europa Tribuna Catalunya. Aquest acte va tenir lloc el ..
01 Mar La SCAF, representada a una Jornada sobre la competència de la Generalitat en matèria de Dret Civil
0 141
La presidenta i la vocal de la SCAF Mercè Mira i Sònia Álvarez van assistir, el dia 28 de febrer, a la Jornada "La competència de la Generalitat en matèria de Dret Civil: anàlisi retrospectiva i repte..
01 Mar Reflexions sobre el contingut de lart. n.º 1438 del codi civil
0 257
Artícle d'en Ramon Tamborero, advocat i primer president de la SCAFFins a l'aparició al Dret Català la Indemnització per Raó de Treball, no era freqüent, jo diria que pràcticament estava en desús a la..
26 Feb L’advocacia catalana alerta a Vic sobre el perill que corre la llei catalana de parelles estables: podria ser inconstitucional
0 773
COMUNICAT ENVIAT ALS MITJANSEl museu episcopal de Vic ha acollit una Jornada sobre Drets de Família i Successions organitzada per la Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF), l'Associació Catala..
30 Jan La regulació catalana de les unions estables de parella, objecte d’una qüestió de constitucionalitat.
0 1062
Article de Judith Solé Resina, Catedràtica de Dret Civil. Universitat Autònoma de BarcelonaMembre de la Secció Persona i Família de la Comissió de Codificació de CatalunyaLa Secció 17 de l'APB, en la ..
30 Jan De nou la desídia del legislador
0 410
Tribuna de Joaquim BAYO DELGADO, AdvocatEls R. Decrets-lleis 5/2023 i 6/2023 han fet una important modificació en els nostres procediments, però han demostrat que la forma i tècnica legislativa contin..
30 Nov Crònica de les XX Jornades de Dret de Família de Barcelona
0 396
El dijous 23 a la tarda i el divendres 24 tot el dia, més de 250 advocats de família de Catalunya, Balears, Andorra i d’algunes ciutats espanyoles es van reunir a la Facultat de Dret de la Universitat..
Mostrant 1 a 12 de 86 (8 Pàgines)