Menu
Your Cart

Noticies

31 Mar Particularitats de la llei aplicable a divorcis amb element internacional
0 133
Article d'Óscar Cano, soci de la SCAFL'article 281 de la Llei d'Enjudiciament Civil assenyala que el dret estranger s'ha de provar pel que fa al contingut i la vigència, i el Tribunal pot valdre de to..
16 Mar A voltes sobre la guarda compartida
0 218
Tribuna de Quim Betriu, vicepresident primer de la SCAF.Ja fa molt de temps, quan es començava a parlar de la guarda compartida com el remei a la regulació del règim de relació entre progenitors separ..
30 Jan Els socis i sòcies de la SCAF recorden Francesc Vega Sala
0 197
Ens han anat arribant a la SCAF diferents escrits de socis i sòcies amb els seus records d'en Paco Vega Sala. Aquest apartat s'anirà actualitzant a mesura que ens vagin arribant més testimonis. Ens el..
13 Jan Lamentem la pèrdua de Francesc Vega Sala, president d'honor de la SCAF
0 814
Des de la SCAF us comuniquem la trista notícia que ens ha deixat en Francesc Vega Sala, cofundador i president d'honor de la Societat Catalana d'Advocats de Família (SCAF).Francesc (Paco) Vega Sala va..
14 Dec El 90% dels advocats de família catalans es mostren insatisfets amb els judicis amb menors
0 263
>> Una àmplia enquesta de l’associació majoritària d’advocats de familia de Catalunya, la SCAF, amb gairebé 500 socis, obté respostes sobre els processos de divorci on hi ha menors implicats.>> Creuen..
14 Dec Crònica de les XIX Jornades de Dret de Família de Barcelona
0 284
Tot i la proximitat de dates festives i un macropont, l'advocacia especialitzada en Infància, Família i Capacitat, va fer honor al títol de les Jornades i va aprofundir en aspectes tan importants com ..
03 Nov Crònica d'una jornada molt pràctica a Granollers
0 405
Crònica de Paola Tamborero, secretària de la Junta SCAFTot i que, amb una temperatura més d'un estiu tardà, que l'esperada en aquesta època de l'any, ja tenyida de tons ocres, grocs i vermellosos, els..
30 Sep Sostracció internacional de menors: prevalença sobre la prevalença
0 408
Article de Joaquim Bayo, Advocat. Ex magistrat de l’A.P. Barcelona (Família) Fem memòria. L’article 11.6 del Reglamento 2201/2003 (“Brussel·les II bis”, B II bis) obligava al tribunal que denegava la ..
13 Sep La SCAF s’adhereix al conveni per desenvolupar el portal Compendium.cat
0 506
La Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF) ha signat aquesta setmana l’adhesió al conveni multilateral signat el passat 13 de desembre per desenvolupar el portal Compendium.cat. La presidenta d..
30 Jun Eines de prevenció al Dret Civil Català en relació a la persona
0 567
Article de la sòcia de la SCAF Inmaculada Ruz.Des del meu punt de vista és interessant i necessari que els advocats, amb independència de l'especialitat que tractin, coneguin, ofereixin i assessorin e..
30 Jun Què ha canviat en el dret internacional de família i menors?
0 745
Tribuna de Paola Tamborero, secretària a la Junta de la SCAF.Acabat d'estrenar l'estiu, aquest any ens tocarà marxar als advocats especialitzats en Dret de Família, amb una d'aquelles lectures de comp..
30 Jun Extinció de l’ús de l’habitatge: l’Audiència de Palma va més enllà de la “tercera persona”
0 591
Article del soci de la SCAF Joan Cerdà.Formentera, Eivissa, Mallorca i Menorca -per aquest ordre- estan en situació de crisi de l’habitatge. És per això, que en cas de ruptura de la parella, l’atribuc..
Mostrant 1 a 12 de 72 (6 Pàgines)