Menu
Your Cart

Noticies

30 Sep Sostracció internacional de menors: prevalença sobre la prevalença
0 6
Article de Joaquim Bayo, Advocat. Ex magistrat de l’A.P. Barcelona (Família) Fem memòria. L’article 11.6 del Reglamento 2201/2003 (“Brussel·les II bis”, B II bis) obligava al tribunal que denegava la ..
13 Sep La SCAF s’adhereix al conveni per desenvolupar el portal Compendium.cat
0 98
La Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF) ha signat aquesta setmana l’adhesió al conveni multilateral signat el passat 13 de desembre per desenvolupar el portal Compendium.cat. La presidenta d..
30 Jun Eines de prevenció al Dret Civil Català en relació a la persona
0 174
Article de la sòcia de la SCAF Inmaculada Ruz.Des del meu punt de vista és interessant i necessari que els advocats, amb independència de l'especialitat que tractin, coneguin, ofereixin i assessorin e..
30 Jun Què ha canviat en el dret internacional de família i menors?
0 358
Tribuna de Paola Tamborero, secretària a la Junta de la SCAF.Acabat d'estrenar l'estiu, aquest any ens tocarà marxar als advocats especialitzats en Dret de Família, amb una d'aquelles lectures de comp..
30 Jun Extinció de l’ús de l’habitatge: l’Audiència de Palma va més enllà de la “tercera persona”
0 205
Article del soci de la SCAF Joan Cerdà.Formentera, Eivissa, Mallorca i Menorca -per aquest ordre- estan en situació de crisi de l’habitatge. És per això, que en cas de ruptura de la parella, l’atribuc..
12 May 200 advocats de família es reuneixen a Eivissa en la I Jornada organitzada conjuntament per la SCAF i l’AEAFA
0 467
CRÒNICA DE LES PRIMERES JORNADES DE DRET DE FAMÍLIA A EIVISSAPer Fanny Cardona, sòcia de l'SCAF i coordinadora de les Jornades.IBIZA, EIVISSA, va ser l'escenari durant els dies 5 i 6 de Maig de les PR..
09 May Ramon Quintano:
0 300
El vicepresident de la Societat Catalana d'Advocats de Família (SCAF), Ramon Quintano, ha acusat, durant la Jornada d'Eivissa, el Govern espanyol d'«incomplir la seva pròpia norma» per no fomentar la ..
07 Apr Comentaris a la sentència del ple del T.S. de 31 de març de 2022 sobre la maternitat subrogada
0 1585
Article de Concha Ballester, sòcia de la SCAF La sentència, que ha causat cert enrenou en l'opinió pública, en realitat no fa sinó mantenir i potser reforçar i emfatitzar la línia jurisprudencial q..
23 Mar Llei orgànica de protecció de les persones òrfenes víctimes de la violència de gènere
0 560
Tribuna de Ma Pilar Tintoré, vocal de la Junta SCAFS'ha publicat al BOE la Llei orgànica 2/2022 de 21 de març, de millora de la protecció de les persones òrfenes víctimes de la violència de gènere. Am..
23 Feb Animals domèstics i dret de família
0 654
Tribuna de Cristina Martínez, vocal de la Junta SCAF.     Els qui convivim amb un animal de companyia sabem de l'afecte i estima que es professa, del vincle especial que es crea entre la família i l'a..
31 Jan És el moment de crear la Jurisdicció de Família
0 714
Tribuna de Ramon Quintano, vicepresident segon de la SCAF.Fa temps que la SCAF, juntament amb la AEAFA, reivindica la creació de la Jurisdicció de Família. No només una especialització. No només una r..
19 Jan La SCAF alerta sobre un nou increment dels impostos a les famílies en transmissions, donacions i successions d’immobles
0 630
Comunicat enviat als mitjans de comunicació.Segons alerta la Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF), des del 1 de gener,  el valor de referència cadastral d’immobles és el valor mínim per tote..
Mostrant 1 a 12 de 65 (6 Pàgines)