Menu
Your Cart

Noticies

08 Jul La SCAF demana una jurisdicció especialitzada real en família en el 40 aniversari del Divorci a Espanya
0 231
En el marc del 40 aniversari de la Llei del Divorci a Espanya, la Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF) ha reclamat una jurisdicció especialitzada real en dret de família. En un acte celebrat..
28 Jun Jutge Moreno Ruiz: “Qui se separa és la parella, i no la família. Aquesta segueix completa però amb un altre model”
0 81
El divendres 18 de juny del 2021, als Divendxres de la SCAF, l'Il·lm. Sr. José Juan Moreno Ruiz, Magistrat del Jutjat de Primera Instància núm. 19 de Barcelona (família) i, actualment, prestant servei..
20 Jun Els fills menors i la vacuna del COVID
0 249
Fins ara, la vacuna del COVID ha estat objecte de discussió en els adults però en uns mesos ens trobarem amb la discussió relativa a la vacunació dels menors ja que, en breu, aquest sector de població..
31 May La inscripció de les sentències estrangeres de divorci en el Registre Civil
0 105
El 30 d’abril proppassat va entrar en vigor, després d’ajornaments successius, la Llei 20/2011, del Registre Civil (LRC-2011). El canvi estructural i organitzatiu que comporta pot fer passar per alt u..
23 Apr La SCAF ret homenatge a la Dra. Alegria Borràs amb una ponència de la professora Cristina González Beilfuss sobre el reglament europeu 2019/1111
0 81
El passat 16 d’abril es va celebrar una nova edició dels Divendres de la SCAF, que volia retre homenatge a la Dra. Alegria Borràs, que va morir el mes de desembre de 2020. Borràs va ser catedràtica de..
21 Apr Gestació subrogada: urgeix l’acord internacional
0 165
Tot i que l'article 10 de la Llei de Tècniques de Reproducció Assistida reputa nul i contrari a l'ordre públic el contracte l'objecte del qual és la maternitat subrogada, malgrat tot els fills de pare..
20 Apr L'advocat Francesc Vega Sala rep la Creu d'Honor de Sant Raimon de Penyafort en un acte íntim
0 295
Francesc Vega Sala, president d'honor de la Societat Catalana d'Advocats de Família (SCAF) ha rebut aquest dilluns, 12 d’abril, la Creu de Sant Raimon de Penyafort de mans de la presidenta de la SCAF,..
12 Apr L’Associació Catalana de Dret Col·laboratiu presenta el vídeo de difusió d’aquest mètode de resolució de conflictes
0 161
El passat dijous 25 de març, l’Associació Catalana de Dret Col·laboratiu feia públic el vídeo que ha confeccionat per donar visibilitat al procés col·laboratiu com a mètode alternatiu de resolució de ..
30 Mar La SCAF, molt present en el I Congrés de la Infància i Adolescència
0 200
El 25 i 26 de març va tenir lloc a la seu de Col·legi d'Advocats de Madrid, el I Congrés de la Infància i l'Adolescència amb les intervencions de més de 80 juristes i especialistes i l’assistència de ..
30 Mar Les parelles estables
0 192
Seria recomanable que les persones, abans d’iniciar la convivència, tinguessin informació sobre els efectes de la unió i les conseqüències que se’n deriven, la qual preferentment podran obtenir-la a t..
22 Mar Un any de pandèmia: més consultes sobre divorcis als despatxos, menys demandes judicials
0 213
Segons una enquesta realitzada per la Societat Catalana d'Advocats de Família (SCAF) entre els seus 400 socis, advocats de família de Catalunya i Balears, 3 de cada 4 advocats ha notat un increment de..
21 Mar Ramon Tamborero i Javier Lajara parlen sobre les petites coses del Dret de Família als Divendres de la SCAF
0 208
El passat divendres 19 de març els advocats Ramon Tamborero y Javier Lajara van participar en una sessió conjunta dels Divendres de la SCAF on van parlar de diferents aspectes del dret de família que ..
Mostrant 1 a 12 de 50 (5 Pàgines)