Menu
Your Cart

Noticies

02 Dec Sis claus per entendre el nou decret llei de violència vicària
0 570
Article de Sonia Álvarez, vocal de la Junta SCAFA continuació us presentem sis claus per entendre quins son els canvis legals que suposa el nou decret llei 26/2021, de 30 de novembre, de modificació d..
30 Nov 250 advocats participen a les XVIII Jornades de Dret de Família de Barcelona
0 230
Més de 250 advocats de família es van aplegar els dies 11 i 12 de novembre al paraninf de la Universitat de Barcelona, per participar a les XVIII Jornadades de Dret de Família promogudes per la Societ..
23 Nov Nova situació jurídica de persones amb discapacitat
0 317
  Article de Rosa Artigas, sòcia de la SCAF.El Parlament Català ens ha regalat aquest estiu una important reforma i que incideix a totes les persones que estiguin afectades, o puguin estar-ho, per una..
08 Jul La SCAF demana una jurisdicció especialitzada real en família en el 40 aniversari del Divorci a Espanya
0 449
En el marc del 40 aniversari de la Llei del Divorci a Espanya, la Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF) ha reclamat una jurisdicció especialitzada real en dret de família. En un acte celebrat..
28 Jun Jutge Moreno Ruiz: “Qui se separa és la parella, i no la família. Aquesta segueix completa però amb un altre model”
0 225
El divendres 18 de juny del 2021, als Divendxres de la SCAF, l'Il·lm. Sr. José Juan Moreno Ruiz, Magistrat del Jutjat de Primera Instància núm. 19 de Barcelona (família) i, actualment, prestant servei..
20 Jun Els fills menors i la vacuna del COVID
0 534
Fins ara, la vacuna del COVID ha estat objecte de discussió en els adults però en uns mesos ens trobarem amb la discussió relativa a la vacunació dels menors ja que, en breu, aquest sector de població..
31 May La inscripció de les sentències estrangeres de divorci en el Registre Civil
0 238
El 30 d’abril proppassat va entrar en vigor, després d’ajornaments successius, la Llei 20/2011, del Registre Civil (LRC-2011). El canvi estructural i organitzatiu que comporta pot fer passar per alt u..
23 Apr La SCAF ret homenatge a la Dra. Alegria Borràs amb una ponència de la professora Cristina González Beilfuss sobre el reglament europeu 2019/1111
0 203
El passat 16 d’abril es va celebrar una nova edició dels Divendres de la SCAF, que volia retre homenatge a la Dra. Alegria Borràs, que va morir el mes de desembre de 2020. Borràs va ser catedràtica de..
21 Apr Gestació subrogada: urgeix l’acord internacional
0 280
Tot i que l'article 10 de la Llei de Tècniques de Reproducció Assistida reputa nul i contrari a l'ordre públic el contracte l'objecte del qual és la maternitat subrogada, malgrat tot els fills de pare..
20 Apr L'advocat Francesc Vega Sala rep la Creu d'Honor de Sant Raimon de Penyafort en un acte íntim
0 524
Francesc Vega Sala, president d'honor de la Societat Catalana d'Advocats de Família (SCAF) ha rebut aquest dilluns, 12 d’abril, la Creu de Sant Raimon de Penyafort de mans de la presidenta de la SCAF,..
12 Apr L’Associació Catalana de Dret Col·laboratiu presenta el vídeo de difusió d’aquest mètode de resolució de conflictes
0 286
El passat dijous 25 de març, l’Associació Catalana de Dret Col·laboratiu feia públic el vídeo que ha confeccionat per donar visibilitat al procés col·laboratiu com a mètode alternatiu de resolució de ..
30 Mar La SCAF, molt present en el I Congrés de la Infància i Adolescència
0 318
El 25 i 26 de març va tenir lloc a la seu de Col·legi d'Advocats de Madrid, el I Congrés de la Infància i l'Adolescència amb les intervencions de més de 80 juristes i especialistes i l’assistència de ..
Mostrant 1 a 12 de 53 (5 Pàgines)