Menu
Your Cart

Noticies

30 Nov Crònica de les XX Jornades de Dret de Família de Barcelona
0 61
El dijous 23 a la tarda i el divendres 24 tot el dia, més de 250 advocats de família de Catalunya, Balears, Andorra i d’algunes ciutats espanyoles es van reunir a la Facultat de Dret de la Universitat..
30 Oct El règim jurídic dels animals de companyia i processos de família a Catalunya
0 92
Tribuna de Irma Roldán, vocal de la SCAFDesprés de l'avenç amb la Llei 17/2021, de 15 de desembre, sobre el règim jurídic dels animals i parlar-se de la mal anomenada “custòdia d'animals de companyia ..
26 Sep La SCAF participa a la sessió constitutiva de l'Àgora per al Dret Civil Català
0 156
El Consell de l'Advocacia Catalana (CICAC) ha acollit el passat 18 de setembre la constitució de l'Àgora per al Dret Civil Català, un espai de trobada institucional en el qual participaran entitats pú..
31 Mar Particularitats de la llei aplicable a divorcis amb element internacional
0 472
Article d'Óscar Cano, soci de la SCAFL'article 281 de la Llei d'Enjudiciament Civil assenyala que el dret estranger s'ha de provar pel que fa al contingut i la vigència, i el Tribunal pot valdre de to..
16 Mar A voltes sobre la guarda compartida
0 530
Tribuna de Quim Betriu, vicepresident primer de la SCAF.Ja fa molt de temps, quan es començava a parlar de la guarda compartida com el remei a la regulació del règim de relació entre progenitors separ..
30 Jan Els socis i sòcies de la SCAF recorden Francesc Vega Sala
0 471
Ens han anat arribant a la SCAF diferents escrits de socis i sòcies amb els seus records d'en Paco Vega Sala. Aquest apartat s'anirà actualitzant a mesura que ens vagin arribant més testimonis. Ens el..
13 Jan Lamentem la pèrdua de Francesc Vega Sala, president d'honor de la SCAF
0 1352
Des de la SCAF us comuniquem la trista notícia que ens ha deixat en Francesc Vega Sala, cofundador i president d'honor de la Societat Catalana d'Advocats de Família (SCAF).Francesc (Paco) Vega Sala va..
14 Dec El 90% dels advocats de família catalans es mostren insatisfets amb els judicis amb menors
0 515
>> Una àmplia enquesta de l’associació majoritària d’advocats de familia de Catalunya, la SCAF, amb gairebé 500 socis, obté respostes sobre els processos de divorci on hi ha menors implicats.>> Creuen..
14 Dec Crònica de les XIX Jornades de Dret de Família de Barcelona
0 531
Tot i la proximitat de dates festives i un macropont, l'advocacia especialitzada en Infància, Família i Capacitat, va fer honor al títol de les Jornades i va aprofundir en aspectes tan importants com ..
03 Nov Crònica d'una jornada molt pràctica a Granollers
0 671
Crònica de Paola Tamborero, secretària de la Junta SCAFTot i que, amb una temperatura més d'un estiu tardà, que l'esperada en aquesta època de l'any, ja tenyida de tons ocres, grocs i vermellosos, els..
30 Sep Sostracció internacional de menors: prevalença sobre la prevalença
0 677
Article de Joaquim Bayo, Advocat. Ex magistrat de l’A.P. Barcelona (Família) Fem memòria. L’article 11.6 del Reglamento 2201/2003 (“Brussel·les II bis”, B II bis) obligava al tribunal que denegava la ..
13 Sep La SCAF s’adhereix al conveni per desenvolupar el portal Compendium.cat
0 790
La Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF) ha signat aquesta setmana l’adhesió al conveni multilateral signat el passat 13 de desembre per desenvolupar el portal Compendium.cat. La presidenta d..
Mostrant 1 a 12 de 75 (7 Pàgines)