Menu
Your Cart

Noticies

30 Jun Eines de prevenció al Dret Civil Català en relació a la persona
0 92
Article de la sòcia de la SCAF Inmaculada Ruz.Des del meu punt de vista és interessant i necessari que els advocats, amb independència de l'especialitat que tractin, coneguin, ofereixin i assessorin e..
30 Jun Què ha canviat en el dret internacional de família i menors?
0 267
Tribuna de Paola Tamborero, secretària a la Junta de la SCAF.Acabat d'estrenar l'estiu, aquest any ens tocarà marxar als advocats especialitzats en Dret de Família, amb una d'aquelles lectures de comp..
30 Jun Extinció de l’ús de l’habitatge: l’Audiència de Palma va més enllà de la “tercera persona”
0 118
Article del soci de la SCAF Joan Cerdà.Formentera, Eivissa, Mallorca i Menorca -per aquest ordre- estan en situació de crisi de l’habitatge. És per això, que en cas de ruptura de la parella, l’atribuc..
12 May 200 advocats de família es reuneixen a Eivissa en la I Jornada organitzada conjuntament per la SCAF i l’AEAFA
0 336
CRÒNICA DE LES PRIMERES JORNADES DE DRET DE FAMÍLIA A EIVISSAPer Fanny Cardona, sòcia de l'SCAF i coordinadora de les Jornades.IBIZA, EIVISSA, va ser l'escenari durant els dies 5 i 6 de Maig de les PR..
09 May Ramon Quintano:
0 217
El vicepresident de la Societat Catalana d'Advocats de Família (SCAF), Ramon Quintano, ha acusat, durant la Jornada d'Eivissa, el Govern espanyol d'«incomplir la seva pròpia norma» per no fomentar la ..
07 Apr Comentaris a la sentència del ple del T.S. de 31 de març de 2022 sobre la maternitat subrogada
0 1244
Article de Concha Ballester, sòcia de la SCAF La sentència, que ha causat cert enrenou en l'opinió pública, en realitat no fa sinó mantenir i potser reforçar i emfatitzar la línia jurisprudencial q..
23 Mar Llei orgànica de protecció de les persones òrfenes víctimes de la violència de gènere
0 430
Tribuna de Ma Pilar Tintoré, vocal de la Junta SCAFS'ha publicat al BOE la Llei orgànica 2/2022 de 21 de març, de millora de la protecció de les persones òrfenes víctimes de la violència de gènere. Am..
23 Feb Animals domèstics i dret de família
0 573
Tribuna de Cristina Martínez, vocal de la Junta SCAF.     Els qui convivim amb un animal de companyia sabem de l'afecte i estima que es professa, del vincle especial que es crea entre la família i l'a..
31 Jan És el moment de crear la Jurisdicció de Família
0 629
Tribuna de Ramon Quintano, vicepresident segon de la SCAF.Fa temps que la SCAF, juntament amb la AEAFA, reivindica la creació de la Jurisdicció de Família. No només una especialització. No només una r..
19 Jan La SCAF alerta sobre un nou increment dels impostos a les famílies en transmissions, donacions i successions d’immobles
0 552
Comunicat enviat als mitjans de comunicació.Segons alerta la Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF), des del 1 de gener,  el valor de referència cadastral d’immobles és el valor mínim per tote..
02 Dec Sis claus per entendre el nou decret llei de violència vicària
0 1310
Article de Sonia Álvarez, vocal de la Junta SCAFA continuació us presentem sis claus per entendre quins son els canvis legals que suposa el nou decret llei 26/2021, de 30 de novembre, de modificació d..
30 Nov 250 advocats participen a les XVIII Jornades de Dret de Família de Barcelona
0 706
Més de 250 advocats de família es van aplegar els dies 11 i 12 de novembre al paraninf de la Universitat de Barcelona, per participar a les XVIII Jornadades de Dret de Família promogudes per la Societ..
Mostrant 1 a 12 de 63 (6 Pàgines)