Menu
Your Cart

Noticies

03 Apr M. Pilar Tintoré, sòcia i vocal de la junta SCAF, part del comitè d'experts per a la protecció de menors del Ministeri de Joventut
0 34
El mes de març passat el Ministeri de Joventut i Infància va nomenar un grup de 50 experts, entre els quals es troba la nostra social i vocal de la Junta Mª Pilar Tintoré.Aquest grup multidisciplinari..
28 Mar El diàleg als processos de ruptura de parella
0 141
Article de Xavier Abel, magistrat al Jutjat de 1a Instància núm. 14 de Barcelona, especialitzat en famíliaS’ha afirmat encertadament que, “pel bé de les nenes i els nens els adults haurien de signar t..
28 Mar Fills i les despeses (extra) + ordinàries… la gran discussió i mal de cap per a tot jurista
0 182
Article del soci de la SCAF Abel MolinaUn dels mals de cap per a tots aquells que ja no estan en parella o divorciats, i per als mateixos advocats, són les anomenades despeses extraordinàries. Encara ..
01 Mar La SCAF assisteix al Fòrum Europa amb la consellera de Justícia Gemma Ubasart
0 97
La presidenta de la SCAF Mercè Mira i la vocal Mª del Pilar Tintoré Garriga van assistir, en nom de la SCAF, que havia estat convidada, al Fòrum Europa Tribuna Catalunya. Aquest acte va tenir lloc el ..
01 Mar La SCAF, representada a una Jornada sobre la competència de la Generalitat en matèria de Dret Civil
0 96
La presidenta i la vocal de la SCAF Mercè Mira i Sònia Álvarez van assistir, el dia 28 de febrer, a la Jornada "La competència de la Generalitat en matèria de Dret Civil: anàlisi retrospectiva i repte..
01 Mar Reflexions sobre el contingut de lart. n.º 1438 del codi civil
0 162
Artícle d'en Ramon Tamborero, advocat i primer president de la SCAFFins a l'aparició al Dret Català la Indemnització per Raó de Treball, no era freqüent, jo diria que pràcticament estava en desús a la..
26 Feb L’advocacia catalana alerta a Vic sobre el perill que corre la llei catalana de parelles estables: podria ser inconstitucional
0 418
COMUNICAT ENVIAT ALS MITJANSEl museu episcopal de Vic ha acollit una Jornada sobre Drets de Família i Successions organitzada per la Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF), l'Associació Catala..
30 Jan La regulació catalana de les unions estables de parella, objecte d’una qüestió de constitucionalitat.
0 631
Article de Judith Solé Resina, Catedràtica de Dret Civil. Universitat Autònoma de BarcelonaMembre de la Secció Persona i Família de la Comissió de Codificació de CatalunyaLa Secció 17 de l'APB, en la ..
30 Jan De nou la desídia del legislador
0 344
Tribuna de Joaquim BAYO DELGADO, AdvocatEls R. Decrets-lleis 5/2023 i 6/2023 han fet una important modificació en els nostres procediments, però han demostrat que la forma i tècnica legislativa contin..
30 Nov Crònica de les XX Jornades de Dret de Família de Barcelona
0 342
El dijous 23 a la tarda i el divendres 24 tot el dia, més de 250 advocats de família de Catalunya, Balears, Andorra i d’algunes ciutats espanyoles es van reunir a la Facultat de Dret de la Universitat..
30 Oct El règim jurídic dels animals de companyia i processos de família a Catalunya
0 258
Tribuna de Irma Roldán, vocal de la SCAFDesprés de l'avenç amb la Llei 17/2021, de 15 de desembre, sobre el règim jurídic dels animals i parlar-se de la mal anomenada “custòdia d'animals de companyia ..
26 Sep La SCAF participa a la sessió constitutiva de l'Àgora per al Dret Civil Català
0 320
El Consell de l'Advocacia Catalana (CICAC) ha acollit el passat 18 de setembre la constitució de l'Àgora per al Dret Civil Català, un espai de trobada institucional en el qual participaran entitats pú..
Mostrant 1 a 12 de 84 (7 Pàgines)