Menu
Your Cart

Noticies

08 Jul La SCAF, present al V Congrès Internacional de l'AIJUDEFA a Oporto
0 58
Els passats dies 11 a 15 de juny es va celebrar a la ciutat de Oporto, el V Congrés Internacional d’AIJUDEFA sota el títol de Camins creuats en el dret internacional de família y successions.Al Congré..
10 Jun Nous membres i càrrecs a la Junta Directiva de la SCAF
0 344
Com es va informar als socis el passat 8 d’abril, on es convocaven eleccions a la junta de la SCAF, en el marc de l’Assemblea General Ordinària, a Tarragona, calia renovar parcialment aquest òrgan dir..
31 May Un nou gir a la pensió de viduïtat a les parelles catalanes
0 236
Article de Marta Loza Arcusa. Advocada ICAB 23535La recent  sentència de la Sala Social del Tribunal Suprem de 3 d’abril de 2024 (STS 1861/2024 - ECLI:ES:TS:2024:1861)   rescindeix les sentencies dict..
31 May La Trobada de Socis de la SCAF a Tarragona reuneix 200 participants
0 190
El 16, 17 i 18 de maig de 2024 l’Hotel Imperial Tarraco de Tarragona va acollir la XI Trobada de Socis i Sòcies de Tarragona. Entre els participants, uns 200, hi va haver, principalment, advocats de f..
23 May La SCAF distingeix Maria Eugènia Alegret i Mercè Pigem per la seva contribució al Dret de Família de Catalunya
0 216
Més de 200 advocats de família de Catalunya i Balears es van reunir divendres a Tarragona per celebrar la XI Trobada de Socis de la Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF). Durant el sopar jurí..
30 Apr Problemàtica de l'exercici de la facultat de desistiment de l'arrendament d'habitatge en cas de crisi familiar
0 600
Article d'Alexandre Fuentes-Lojo Rius. Advocat. Vocal de la Comissió de Codificació de CatalunyaL'art. 11 de la LAU contempla el dret de l'arrendatari d'habitatge a posar fi al contracte, rescindir-lo..
30 Apr El poder preventiu: solució adequada per a planificar patrimonialment i personalment la vellesa
0 361
Article d'Alfons Catena Oliva, advocat i soci de la SCAFArran de les reformes legals introduides a nivel espanyol per la Llei 8/2021, de 2 de juny per la que es reforma la legislació civil i processal..
03 Apr M. Pilar Tintoré, sòcia i vocal de la junta SCAF, part del comitè d'experts per a la protecció de menors del Ministeri de Joventut
0 238
El mes de març passat el Ministeri de Joventut i Infància va nomenar un grup de 50 experts, entre els quals es troba la nostra social i vocal de la Junta Mª Pilar Tintoré.Aquest grup multidisciplinari..
28 Mar El diàleg als processos de ruptura de parella
0 647
Article de Xavier Abel, magistrat al Jutjat de 1a Instància núm. 14 de Barcelona, especialitzat en famíliaS’ha afirmat encertadament que, “pel bé de les nenes i els nens els adults haurien de signar t..
28 Mar Fills i les despeses (extra) + ordinàries… la gran discussió i mal de cap per a tot jurista
0 530
Article del soci de la SCAF Abel MolinaUn dels mals de cap per a tots aquells que ja no estan en parella o divorciats, i per als mateixos advocats, són les anomenades despeses extraordinàries. Encara ..
01 Mar La SCAF assisteix al Fòrum Europa amb la consellera de Justícia Gemma Ubasart
0 297
La presidenta de la SCAF Mercè Mira i la vocal Mª del Pilar Tintoré Garriga van assistir, en nom de la SCAF, que havia estat convidada, al Fòrum Europa Tribuna Catalunya. Aquest acte va tenir lloc el ..
01 Mar La SCAF, representada a una Jornada sobre la competència de la Generalitat en matèria de Dret Civil
0 290
La presidenta i la vocal de la SCAF Mercè Mira i Sònia Álvarez van assistir, el dia 28 de febrer, a la Jornada "La competència de la Generalitat en matèria de Dret Civil: anàlisi retrospectiva i repte..
Mostrant 1 a 12 de 91 (8 Pàgines)