Els dies 14 i 15 de novembre de 2019 es va celebrar a Madrid el I Congreso de Familia de l’editorial jurídica SEPIN, en commemoració als 20 anys del naixement de SEPIN Familia y Sucesiones. El congrés va comptar amb la presència i participació de tres magistrats excepcionals, als qui alhora se’ls hi va fer un homenatge per la seva trajectòria professional.

L'Excm Sr. José Antonio Seijas Quintana, magistrat jubilat de la Sala Primera de lo Civil del Tribunal Suprem; l'Il·lm Sr. D. Eduardo Hijas Fernández, expresident de la Secció 22a de Família de l’Audiència Provincial de Madrid i l’Il·lm Sr. D. Julio Picatoste Bobillo, magistrat jubilat de la Secció 6a de l’Audiència Provincial de Pontevedra, varen parlar sobre l’actualitat del Dret de Família i analitzaren els aspectes més polèmics i interessants que es presenten en la pràctica del dia a dia.

Seijas i Hijas Picatoste
 Una representació de la SCAF amb
els Magistrats Hijas i Seijas
 Moment de l'homenatge al Magistrat Julio Picatoste

Varen participar també a les Jornades altres magistrats de reconegut prestigi com l’Il·lm. Sr. Pascual Ortuño Muñoz, la magistrada Il·lma. Sra. Pilar Gonzálvez i l’Il·lm. Magistrat Sr. Francisco Javier Forcada, entre d’altres.

Seijas i Gonzalvez Forcada
   

Una representació de la SCAF va ser present en aquestes jornades i en l’homenatge i reconeixement a aquests tres grans magistrats que, en vàries ocasions, han col·laborat en diferents Jornades formatives organitzades per la SCAF, com a mostra d’agraïment per la seva excel·lent feina i contribució al Dret de Família.

Cristina Moyano Ciurans
Membre de la Junta de la SCAF

 [cincopa AcPA2lensXwU]