Benvolgudes i benvolguts,

Les Juntes Directives de la Asociación Española de Abogados de Familia (AEAFA) i de la Societat Catalana d'Advocats de Família (SCAF), han acordat la suspensió de l'activitat de formació presencial de la I JORNADA DE DRET DE FAMÍLIA a Eivissa, prevista per als dies 14 i 15 de maig de 2020, coorganitzades entre la SCAF i l'AEAFA.

Lamentem els inconvenients que aquesta decisió pugui provocar-vos, així com als coorganitzadors, si bé, quedem a disposició de reprendre l'activitat formativa presencial quan sigui possible, posposant la celebració d'aquestes Jornades per a l'any 2021, dies 13 i 14 de maig.

La situació actual generada per la crisi sociosanitària a conseqüència de la pandèmia pel COVID-19, que ha motivat la declaració de l '"estat d'Alarma" mitjançant el RDL 463/2020 de 14 de març, aconsella sense cap mena de dubte, la conveniència d’aquesta decisió.

Quedem a la vostra disposició, aprofitant l'ocasió per enviar-vos una afectuosa salutació a tots i totes, amb el desig que puguem superar com més aviat millor, aquesta difícil i extraordinària situació.

 

Comunicat acord conjunt de suspensió de la I Jornada de Dret de Família a Eivissa (PDF)   pdf_icon