Recepció amb Francesc Vega Sala a la Biblioteca de l'ICAB El proppassat dijous, 12 de febrer, es va fer una petita recepció a en Francesc Vega Sala a la Biblioteca de l’ICAB, on s’ha col·locat una placa amb el seu nom, per a denominar un dels apartats de la Biblioteca, com agraïment del col·legi a la seva tasca professional i a la donació del seu fons bibliogràfic.
 
Aquest apartat, on s’ha ubicat aquest fons bibliogràfic donat per Francesc Vega Sala, es troba justament a la entrada de la Sala dels Usatges, un dels espais més importants de la Biblioteca i de l’edifici col·legial.
 
La Biblioteca de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona és una institució "per a i dels advocats", que es troba especialitzada en Dret i ciències socials i està considerada com una de les biblioteques jurídiques més importants d'Europa. Des del seu origen, la seva missió és posar a l'abast dels col·legiats tots els recursos d'informació necessaris per recolzar i facilitar l'exercici professional de l'advocacia.
 
Actualment té més de 300.000 volums, prop de 1.300 títols de publicacions periòdiques i 50 bases de dades amb contingut legislatiu, jurisprudencial, doctrinal, de models i formularis.
   Francesc Vega Sala i Oriol Rusca Nadal, degà de
   l'ICAB, a la Biblioteca de l'ICAB