Benvolgudes companyes i companys,

Ens plau informar-vos que el dijous, 17 de març, a les 17:30h, la Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF), conjuntament amb l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona, ha programat una conferència/col·loqui en l’àmbit del dret de família que esperem que sigui del vostre interès.

Sota el títol "Visió de l’Audiència Provincial de Tarragona sobre novetats legislatives i doctrinals en dret de família" es tractaran aspectes com la modificació/extinció de la pensió compensatòria i autonomia de la voluntat, la pensió d’aliments (mínim vital/suspensió), la guarda compartida progressiva o ad futurum o la competència en la  modificació de mesures  ex art. 775 LEC.

Aquesta conferència serà impartida per l’I·lm. Sr. Manuel Horacio García Rodriguez, magistrat de la Secció Primera de l’Audiència Provincial de Tarragona.

Presentaran  l’acte  la Sra. Mercè Mira Cortadellas, advocada  i  Presidenta de la SCAF  i la Sra. Rocío De Mantaras  Macián, Presidenta de la Comissió de Formació de l'ICAT. Moderarà l'acte la Sra. Concha Ballester Colomer, advocada i vocal de la Junta de l'SCAF.

PROGRAMA:

- Modificació/extinció de la pensió compensatòria i autonomia de la voluntat.

- Aliments: mínim vital/suspensió (fills menors, amb minusvalies, discapacitats).

- Guarda compartida progressiva o ad futurum

- Competència en la  modificació de mesures  ex art. 775 LEC.

La inscripció és gratuïta. Les persones interessades podeu formalitzar-la  a través del correu electrònic formacio@icatarragona.com

Lloc: Saló d’Actes de l'ICAT (C/ Enric d'Ossó núm. 1 - 43005 Tarragona)

+ info al web de l'ICAT