Benvolgut/da,

Et fem saber de la propera edició del curs online en Dret de Família: La ruptura del matrimoni i de la parella estable que ofereix l'editorial Tirant Lo Blanch. Aquest curs es configura com un curs de formació continuada i actualització de coneixements, especialment dirigit a l'estudi de la nova normativa substantiva en matèria de dret de familia introduïda pel Llibre II del Codi Civil de Catalunya.

En aquests moments encara no disposem de jurisprudència consolidada sobre l'aplicació el Llibre II i tampoc hi ha massa doctrina d'autors. Per això s'han elaborat uns materials expressament orientats al seguiment d'aquest curs, a mode de guia explicativa de les novetats del Llibre II, que es posen a disposició de tots els participants.

És un curs 100% online que no exigeix la connexió en dies o moments concrets. Té una durada de dos mesos, l'inici del curs està previst pel proper 30 de gener. No es tracta d'un curs tradicional en el que hi ha professors i alumnes amb rols perfectament delimitats, sinó que es basa en la interacció entre els participants que, a partir de l'elaboració dels exercicis que es proposen, tenen ocasió d'analitzar les principals qüestions que se susciten en relació a la ruptura del matrimoni i la parella estable, de compartir les seves experiències, plantejar dubtes i aportar opinions als companys. La idea és que cada participant treballi un tema diferent i comenti el tema treballat pels seus companys de grup de forma que al final tots reflexionin sobre el conjunt de la matèria.

Podeu descarregar el programa del curs i full d'inscripció aquí  pdf_icon