Benvolgudes, benvolguts,

A la darrera reunió de la Junta Directiva, celebrada el proppassat divendres 27 de juny es va acordar que reobriríem el termini per a complimentar el document de treball que conté una proposta de conclusions sobre la “guarda compartida”; que, com recordareu, s’havien de votar i aprovar el dijous, 15 de maig, dins el marc dels Sopars Jurídics a Girona - 4a Trobada de l’SCAF després d’haver parlat de la qüestió des de diferents punts de vista durant tota aquella tarda, però que per falta de temps no es va fer.

 

Amb la voluntat de donar continuïtat a aquest debat sobre la “guarda compartida”, hem decidit votar i, si s’escau, aprovar aquella proposta de conclusions durant les Jornades de Barcelona; que, en principi, se celebraran els dies 29 i 30 de gener de 2015 (Noves dates!). I per això, us convidem, aquells que encara no ho hàgiu fet, a participar en el procés de conclusions remetent-nos el document de treball complimentat a l’adreça conclusions@scaf.cat o al fax 93 299 65 92. La participació no està limitada a les sòcies i socis de l’SCAF o als participants a la Trobada de Girona o Jornada de Barcelona; així que us preguem que el feu circular entre els/les vostres companys/es coneguts/des a fi de que, si ho desitgen, puguin, també, participar-hi.

Si ho desitgeu, des d’aquesta adreça podeu complimentar on-line el document de treball.

Cal que tingueu en compte que, malgrat la forma utilitzada (preguntes que s’inicien amb un “¿estaríem d’acord en que...”, “¿podríem concloure que...”, etc.), l’SCAF no pretén imposar cap conclusió (ni cap definició); es tracta només d’una forma àgil a fi de facilitar el vostre treball i el còmput de les respostes. Totes les propostes de conclusió estan, però, subjectes a debat. Us animem a que, si ho desitgeu, feu tots els comentaris que vulgueu en l’espai pensat a tal efecte. I així mateix, us animem a que proposeu totes les conclusions sobre la “guarda compartida” que entengueu que també s’haurien d’aprovar.

Computant les respostes rebudes fins el dia abans de la Trobada de Girona, aquests són els resultats provisionals:

[cincopa AoAAFzrX3WX2]