Benvolgudes i benvolguts,

Tal com es va avançar a la VIII Trobada Anual de Socis de l’SCAF i comunicar a través d'aquest mateix web, el passat 13 d’abril, la Universitat Autònoma de Barcelona va signar un acord de col·laboració amb la Societat Catalana d’Advocats de Família.

El conveni de col·laboració té per objecte emmarcar i coordinar l’actuació de la Societat Catalana d’Advocats de Família i de la UAB en els aspectes acadèmics, professionals i d’investigació.

Especialment rellevant és l’objectiu de la col·laboració d’ambdues entitats en la implementació del Màster en Dret de Família UAB, un màster eminentment especialitzador impartit per professorat de la UAB, advocats de família i altres professionals del dret de família.

El Màster en Dret de Família s’ha impartit en la modalitat online a la Universitat Autònoma de Barcelona durant 11 edicions amb excel·lents resultats. En aquesta edició es renova el format adaptant-lo als nous requeriments d’un màster d’especialització i s’introdueixen canvis substancials amb la voluntat de mantenir i fins i tot augmentar els nivells d’excel·lència obtinguts.

Aquest Màster es caracteritza també per la seva configuració pràctica, ja que els alumnes cursaran 15 dels 60 crèdits en despatxos d’advocats de la SCAF.

Ja està oberta la matrícula del Màster en Dret de Família que la UAB posa en marxa en col·laboració amb la SCAF des del següent web:

https://derechodefamilia.uab.cat