Benvolguts companyes i companys,

Adjuntem el programa dels Sopars Jurídics a Girona - 4a Trobada de la Societat Catalana d’Advocats de Família 2014; que se celebrarà al nou Hotel Gran Ultònia de Girona del 15 al 17 de maig de 2014.

Properament us facilitarem un document de treball amb una proposta de conclusions sobre la “guarda compartida”; que es votaran el dijous 15 de maig a la tarda, a fi de, si és el cas, aprovar-les i després d’haver parlat de la qüestió des de diferents punts de vista durant tota aquella tarda. Tots els que vulgueu participar en el procés de conclusions, haureu de remetre’ns el document de treball complimentat abans del dia 1 de maig.

Així mateix, us animem a què participeu a la Trobada presentant comunicacions; que es presentaran al llarg del divendres 16 de maig.

Cas que la Trobada sigui del vostre interès i vulgueu reservar habitacions a l’Hotel de la Trobada, us recomanem que ho feu com més aviat millor; ja que durant el “Girona temps de flors” hi ha molta demanda d’habitacions i es podrien acabar ràpidament.

Podeu descarregar el programa en format PDF on també s’hi inclou el formulari d’inscripció a la Trobada

Programa i full d'inscripció als Sopars Jurídics - 4a Trobada de l'SCAF (PDF) pdf_icon
Butlleta inscripció nou soci SCAF (PDF) pdf_icon


 Document de treball: Conclusions sobre la "guarda compartida"

Tal com us vàrem anunciar, us facilitem el document de treball amb una proposta de conclusions sobre la “guarda compartida” que es votaran el dijous 15 de maig a última hora de la tarda, a fi de, si és el cas i després d’haver parlat de la qüestió des de diferents punts de vista durant tota aquella tarda, aprovar-les.
 
Us animem a que participeu en el procés de conclusions remetent-nos el document de treball complimentat, abans del dia 1 de maig, a l’adreça conclusions@scaf.cat o al fax 93. 299.65.92. La participació no està limitada a les sòcies i socis de l’SCAF o als participants a la Trobada; així que us preguem que el feu circular entre els/les vostres companys/es coneguts/des a fi de que, si ho desitgen, puguin, també, participar-hi.
 
 
Si ho desitgeu, podeu complimentar on-line el document de treball
 
Cal que tingueu en compte que, malgrat la forma utilitzada (preguntes que s’inicien amb un “¿estaríem d’acord en que...”, “¿podríem concloure que...”, etc.), l’SCAF no pretén imposar cap conclusió (ni cap definició); es tracta només d’una forma àgil a fi de facilitar el vostre treball i el còmput de les respostes. Totes les propostes de conclusió estan, però, subjectes a debat. Us animem a que, si ho desitgeu, feu tots els comentaris que vulgueu en l’espai pensat a tal efecte. I així mateix, us animem a que proposeu totes les conclusions sobre la “guarda compartida” que entengueu que també s’haurien d’aprovar.
 

Document de treball: Conclusions sobre la "guarda compartida" (PDF) pdf_icon


Sopar de germanor del dijous, 15 de maig

Tal com heu pogut veure al programa de la Trobada, el dijous al vespre hem programat un sopar de germanor; que, tenim el convenciment, es recordarà durant algun temps.

El sopar serà servit pel millor restaurant del món, el Celler de Can Roca, al Mas Marroch; l’espai del Celler de Can Roca per a les celebracions. El preu és de 90 € i inclou transport de l’hotel de la Trobada al Mas Marroch i del Mas Marroch a l’hotel de la Trobada. Durant el sopar se servirà un aperitiu amb copa de cava de benvinguda (a peu dret), un primer plat, un segon plat i un postre (a taula).

Sota el títol “sopar – col·loqui sobre la ponència Inaugural” (ponència inaugural que dictarà el nostre Past-President i que s’intitula D’on venim. A on anem), hem programat, en realitat i tal com apuntàvem, un sopar de germanor, de confraternització, per al record; durant el que, a més del breu col·loqui sobre aquella ponència inaugural (obert a la participació de qui ho vulgui), es presentarà el cercador de jurisprudència de família seleccionada de l’SCAF (gratuït per a les sòcies i socis de l’SCAF) i se succeiran algunes sorpreses. No us el podeu perdre!

Havent sopat, qui ho desitgi podrà, tot fent sobretaula, prendre una copa, amb moderació, a la barra lliure i podrà escoltar música o ballar una mica.

Els autobusos aniran fent viatges de tornada a l’hotel a diferents hores de la nit.

A data d’avui ja hi ha força inscrits; per la qual cosa i atès que l’aforament és limitat, us recomanem que, els que hi vulgueu assistir, feu la inscripció com més aviat millor.