Benvolguts/des,


   Tal com us vàrem avançar durant les passades Jornades de Barcelona, la Societat Catalana d’Advocats de Família celebrarà, a Tarragona, del dijous 23 (a partir de les 16 h.) fins al dissabte 25 de maig de 2013 (matí lúdic), la seva Trobada Anual; durant la que se celebrarà l’Assemblea General Ordinària de la Societat.

   Així que tinguem el programa definitiu (que, pensem, serà del vostre interès), us el facilitarem en aquest mateix web.

   L’Hotel en el que se celebrarà la Trobada és l’Hotel Imperial Tarraco ****; al que, tots aquells que vulgueu assistir-hi, ja us podeu dirigir per a reservar habitacions. Cal que tingueu en compte que la celebració de la Trobada coincideix amb la celebració de la “Tarraco Viva” i que, en motiu d’aquest esdeveniment, hi sol haver una gran demanda d’habitacions.


Els preus de les habitacions per als assistents a la Trobada són els següents:


HABITACIÓ DOBLE O DOBLE PER A ÚS INDIVIDUAL ......... 85 € *

ESMORZAR ................................................................ 10 € *

* IVA no inclòs


Les habitacions s’han de reservar i pagar directament a l’hotel (telèfon 977 23 30 40) indicant “Trobada Anual SCAF”.


   Com a novetat d’aquest any, hem introduït la possibilitat de que, tothom que ho vulgui i d’acord a les bases que tot seguit transcriurem, pugui enviar, a l’organització, comunicacions per a poder-les presentar durant 10 minuts el divendres 24 de maig de 19 a 20 h viagra köpa.

 

BASES PER A PRESENTAR COMUNICACIONS


- La presentació de comunicacions és lliure. Les comunicacions s'hauran de referir necessàriament a un tema pràctic relacionat amb el Dret de Família (en el sentit més ampli de l’expressió, incloent-hi el Dret Successori, Fiscal, Penal, Processal i tot aquell que tingui incidència en la família o altres formes de convivència o relacions i expressament les matèries regulades pel Dret Català). L’extensió de la comunicació serà de 5 a 15 fulls DIN A4.

- La comunicació s’haurà de remetre per correu electrònic a l’SCAF (info@scaf.cat) abans del dia 1 de maig de 2013.

- Les persones que presentin comunicacions s’hauran d’inscriure a les Jornades.

- Les comunicacions seleccionades per la Junta Directiva de la SCAF es presentaran en el moment previst al programa, durant un període màxim de 10 minuts, i seran lliurades als assistents.


Us animem a que participeu activament a la Trobada enviant alguna comunicació.

 

Rebeu una cordial salutació,

 

Francesc Vega Sala
President SCAF