Benvolgudes i benvolguts,
 
Us adjuntem el programa de la VI Trobada Anual de socis de la Societat Catalana d’Advocats de Família; que hem intitulat “Novetats i futur del Dret de Família. Sopar jurídic a Girona” i que, tal com ja us vàrem anunciar a les Jornades de Barcelona, se celebrarà a l’Hotel Gran Ultònia de Girona del 12 al 14 de maig de 2016. Atès que es tracta d’un programa provisional, pot ésser modificat lleument.
 
Tal com podreu veure al programa de la Trobada, el dijous al vespre hem programat un sopar de germanor; que, segur, serà molt comentat.
 
El sopar serà servit pel millor restaurant del món, el Celler de Can Roca, al Mas Marroch; l’espai del Celler de Can Roca per a les celebracions. El preu és de 110 € i inclou transport de l’hotel de la Trobada al Mas Marroch i del Mas Marroch a l’hotel de la Trobada i una consumició que, qui ho desitgi, podrà prendre, havent sopat, tot fent sobretaula, escoltant música o ballant una mica. Durant el sopar se servirà un aperitiu amb copa de cava de benvinguda (a peu dret), un primer plat, un segon plat i els postres (a taula).
 
Us animem a que participeu a la Trobada presentant comunicacions; que es presentaran el divendres 13 de maig a la tarda.
 
Esperem poder-vos saludar personalment a Girona.
 
 
 
Programa de la VI Trobada Anual de socis de l'SCAF (PDF) pdf_icon
 
 

ACTUALITZACIÓ 21/4/2016: Atès que les habitacions a l’hotel seu de la Trobada s’han esgotat, s’ha arribat a un acord amb l'HOTEL MELIÁ GIRONA; que ens ha bloquejat unes quantes habitacions al mateix preu. Cal que tingueu en compte que la distància entre aquest hotel i la seu de la Trobada és d’uns 20 minuts caminant.

Si preferiu utilitzar el bus urbà podeu agafar la L2 davant de l'Hipercor (l'Hotel Meliá és al costat mateix) i baixar a la parada "Jutjats - Av. Ramon Folch" (que està a un minut de la seu de la Trobada). La freqüència de pas és cada 15 minuts, per anar del Meliá a la seu de la Trobada heu d'agafar el bus que va en sentit a l'Hospital Josep Trueta; per tornar a l'hotel heu d'agafar el bus direcció L'Avellaneda. També hi ha una parada de taxis a la zona Meliá-Hipercor si preferiu utilitzar aquest altre mitjà de transport.

Per a poder garantir disponibilitat a aquest preu s'ha de reservar abans del 6 de maig. Les habitacions s'han de reservar i pagar directament a l’hotel Meliá Girona (telèfon 972 40 05 00) indicant "Trobada SCAF".