Benvolgudes, benvolguts,

Us adjuntem el programa de la VII Trobada Anual de socis de la Societat Catalana d’Advocats de Família; que hem intitulat “Ampliant el Dret de Família. Sopar jurídic a Palma de Mallorca” i que se celebrarà a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de les Illes Balears del 18 al 20 de maig de 2017. Atès que es tracta d’un programa provisional, pot ésser modificat lleument.


Cas que la Trobada sigui del vostre interès i vulgueu reservar habitacions, hem arribat a un acord amb Meliá Hotels Internacional en virtut del qual i malgrat que serà temporada alta, ens han bloquejat 50 habitacions a l'hotel Tryp Palma Bellver **** als següents preus:

- Habitació doble ús individual 130,90 €/nit (IVA inclòs)

- Habitació doble ús doble 143,99 €/nit (IVA inclòs).

Els preus inclouen l’esmorzar buffet.

Per a gaudir d’aquesta oferta, les habitacions s’han de reservar directament clicant sobre el botó que hem habilitat a tal fi, i que trobareu a sota del programa de la Trobada, abans del 10 d’abril; data en la que s’alliberaran les habitacions que no hagin estat reservades. A partir d’aquesta data, les peticions d’habitacions seran ateses per l’hotel segons la seva disponibilitat.

En el moment de fer la reserva se us demanarà la targeta de crèdit per garantir l'habitació, el càrrec es farà durant l’estada.

Des de l’hotel Tryp Palma Bellver **** recomanen que la reserva la realitzeu utilitzant el navegador Mozilla Firefox per a garantir l'òptim funcionament de l'eina. Les reserves s'han de fer a través del vostre ordinador o portàtil (procureu no utilitzar el mòbil, tauleta, iPads, etc per evitar errors en la reserva).


Us animem també a que participeu a la Trobada presentant comunicacions; que es presentaran el divendres 19 de maig a la tarda.

Programa de la VII Trobada Anual de socis (PDF)  pdf_icon

Els col·legiats de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de les Illes Balears s'han d'inscriure directament en aquest web: http://icaib.scaf.cat

Reserva habitacions Trobada <b>SCAF</b>