Benvolgudes i benvolguts,

Us facilitem el programa de la VIII Trobada Anual de socis de la Societat Catalana d’Advocats de Família; que hem intitulat “Dret de Família: el repte constant. Sopar Jurídic a Girona”  i que, tal com ja us vàrem anunciar a les Jornades de Barcelona i en anteriors correus, se celebrarà a l’ Hotel Gran Ultònia de Girona del 17 al 19 de maig de 2018.

Cas que la Trobada sigui del vostre interès i vulgueu reservar habitacions a l’Hotel de la Trobada, us recomanem que ho feu com més aviat millor; ja que durant el “Girona, Temps de Flors” hi ha molta demanda d’habitacions i es podrien acabar ràpidament.

Com en anteriors edicions celebrades a Girona, el dijous al vespre hem programat un sopar de germanor servit per un dels millors restaurants del món, el Celler de Can Roca, al Mas Marroch; l’espai del Celler de Can Roca per a les celebracions. El preu és de 125 € i inclou transport de l’hotel de la Trobada al Mas Marroch i del Mas Marroch a l’hotel de la Trobada i una consumició que, qui ho desitgi, podrà prendre, havent sopat, tot fent sobretaula, escoltant música o ballant una mica.

Us animem a que participeu a la Trobada presentant comunicacions que es presentaran el divendres 18 de maig a la tarda i/o intervenint en el “Debat a bat”.

Programa de la VIII Trobada Anual de socis de la SCAF (PDF)  pdf_icon