Benvolgudes companyes i companys,

Ens plau facilitar-vos el programa de les XII Jornades de Dret de Família de la Societat Catalana d’Advocats de Família –que hem intitulat “Sense perdre el sentit jurídic del dret de família"-.

Confiem que les ponències seran del vostre interés i esperem trobar-vos el dijous 29 i divendres 30 de gener a Barcelona.

Podeu descarregar el programa en format PDF on també s’hi inclou la butlleta d’inscripció.

Programa i full d'inscripció a les XII Jornades de Família (PDF) pdf_icon


LLOC: Saló Imperial del Tradicional Hotel Ritz ·  Gran Via de les Corts Catalanes, 670 ·  08010 Barcelona

DATA: Tarda de dijous 29 de gener (a partir de les 16 h.) i divendres 30 (tot el dia)

ACTUALITZACIÓ 15/1/2015:   EXHAURIDES LES PLACES PEL DINAR DEL DIVENDRES 30

Les places disponibles per al dinar s'han exhaurit; per la qual cosa, hem tancat la inscripció al dinar i hem obert una llista d’espera per a aquells que us hi vulgueu inscriure. Per a inscriure’s a la llista d’espera, no cal que feu l’ingrés dels 39 euros. Cas que finalment hi hagi alguna plaça disponible per a dinar, s’adjudicarà als inscrits a la llista d’espera per rigorós ordre d’inscripció; moment en el que se us notificarà a fi de que pugueu abonar l’import del dinar. Preguem disculpeu les molèsties. 

Un cop hàgiu fet la inscripció us farem arribar un correu electrònic de confirmació, si passats uns dies comproveu que no us ha arribat la confirmació preguem us poseu en contacte amb nosaltres al correu inscripcions@scaf.cat