Benvolgudes companyes i companys,
 
Ens plau adjuntar-vos el programa de les XIII Jornades de Dret de Família de la Societat Catalana d’Advocats de Família –que hem intitulat "El nostre dret de cada dia: Innovacions i reformes" -.
 
Les Jornades tindran lloc el dijous, 26 de novembre, i divendres, 27, al Saló Imperial del Tradicional Hotel Ritz de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, núm. 670, de Barcelona).
 
Confiem que les ponències seran del vostre interés i esperem trobar-vos el dijous 26 i divendres 27 de novembre a Barcelona.

Podeu descarregar el programa en format PDF en el que també s’hi inclou la butlleta d’inscripció.

Programa de les XIII Jornades de Dret de Família (PDF)pdf_icon


LLOC: Saló Imperial del Tradicional Hotel Ritz ·  Gran Via de les Corts Catalanes, 670 ·  08010 Barcelona

DATA: Tarda de dijous 26 de novembre (a partir de les 16 h.) i divendres 27 (tot el dia)

ACTUALITZACIÓ 2/11/2015:   EXHAURIDES LES PLACES PEL DINAR DEL DIVENDRES 27

ACTUALITZACIÓ 20/11/2015: TERMINI D'INSCRIPCIÓ FINALITZAT

Les places disponibles per al dinar s'han exhaurit; per la qual cosa, hem tancat la inscripció al dinar i hem obert una llista d’espera per a aquells que us hi vulgueu inscriure. Per a inscriure’s a la llista d’espera, no cal que feu l’ingrés dels 39 euros. Cas que finalment hi hagi alguna plaça disponible per a dinar, s’adjudicarà als inscrits a la llista d’espera per rigorós ordre d’inscripció; moment en el que se us notificarà a fi de que pugueu abonar l’import del dinar. Preguem disculpeu les molèsties.

Un cop hàgiu fet la inscripció us farem arribar un correu electrònic de confirmació, si passats uns dies comproveu que no us ha arribat la confirmació preguem us poseu en contacte amb nosaltres al correu inscripcions@scaf.cat