Esdeveniments SCAF

Jornada de dret de família a Lleida (20 de setembre 2013)


Benvolguts i benvolgudes,


La Comissió de Formació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida en col·laboració amb la Societat Catalana d'Advocats de Família (SCAF), ha organitzat la Jornada de dret de família intitulada "Més enllà del pla de parentalitat: La vessant econòmica de la crisi matrimonial”.


Al llarg de la Jornada es tractaran diferents aspectes i conseqüències de caràcter econòmic en relació als procediments de separació i divorci a càrrec d’acreditats especialistes.


La Jornada tindrà lloc el divendres, 20 de setembre, a la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Lleida (Plaça Sant Joan, núm. 6-8, 1r de Lleida)


Podeu descarregar el programa en format PDF on també s’hi inclou la butlleta d'inscripció a la Jornada.

 

Programa de la Jornada de dret de família de Lleida (PDF) pdf_icon

 

XVIII Jornades de Sevilla (3 i 4 Octubre 2013)

 

Benvolguts amics,

 

Els dies 3 i 4 d'octubre tindran lloc les XVIII Jornades de Sevilla, organitzades per la AEAFA. Atès que considerem que poden ser del vostre interés us avancem les dates a fi que ho pugueu tenir en compte a la vostre agenda.

Les Jornades se celebraran a la sala "Joaquín Turina" del Saló d'Actes del Centre Cultural Cajasol (c/ Laraña, 4 - Sevilla)

 

Programa definitiu de les Jornades de Sevilla (PDF) pdf_icon

 

Jornades de Dret de Família de la Sierra Cordobesa (28 i 29 de juny - Pozoblanco)

 

Benvolguts i benvolgudes,

 

Us facilitem el programa de les  Jornades de Dret de Família de la Sierra cordobesa, organitzades per la AEAFA, que tindran lloc els propers 28 i 29 de juny a Pozoblanco.

Podeu descarregar el programa en format PDF on també s’hi inclou la butlleta d'inscripció a les Jornades.

 

Programa i full d'inscripció a les Jornades de Dret de Família de la Sierra Cordobesa (PDF) pdf_icon

 

LLOC: Sala d'Actes del Recinte Ferial de Pozoblanco, instal.lada a la Caseta de la Juventud.

 

PROGRAMA Trobada Anual SCAF · Tarragona, 23-25 de maig 2013


Benvolguts i benvolgudes,

 

Us facilitem el programa de la Trobada Anual de la Societat Catalana d’Advocats de Família –que hem intitulat Novetats i qüestions controvertides en el Dret de Família"-.

Podeu descarregar el programa provisional en format PDF on també s’hi inclou el formulari d’inscripció a la Trobada

 

Programa i full d'inscripció Trobada Anual (PDF) pdf_icon

Butlleta inscripció nou soci SCAF (PDF) pdf_icon

 

LLOC: HOTEL HUSA IMPERIAL TARRACO **** · Passeig de les Palmeres, s/n · Tarragona

DATA: Tarda de dijous 23 (a partir de les 16 h.), divendres 24 i matí de dissabte 25 (opcional) de maig de 2013; coincidint amb “TARRACO VIVA

 

Trobada Anual SCAF: 23-25 de maig 2013 (Tarragona)


Benvolguts/des,


   Tal com us vàrem avançar durant les passades Jornades de Barcelona, la Societat Catalana d’Advocats de Família celebrarà, a Tarragona, del dijous 23 (a partir de les 16 h.) fins al dissabte 25 de maig de 2013 (matí lúdic), la seva Trobada Anual; durant la que se celebrarà l’Assemblea General Ordinària de la Societat.

   Així que tinguem el programa definitiu (que, pensem, serà del vostre interès), us el facilitarem en aquest mateix web.

   L’Hotel en el que se celebrarà la Trobada és l’Hotel Imperial Tarraco ****; al que, tots aquells que vulgueu assistir-hi, ja us podeu dirigir per a reservar habitacions. Cal que tingueu en compte que la celebració de la Trobada coincideix amb la celebració de la “Tarraco Viva” i que, en motiu d’aquest esdeveniment, hi sol haver una gran demanda d’habitacions.


Els preus de les habitacions per als assistents a la Trobada són els següents:


HABITACIÓ DOBLE O DOBLE PER A ÚS INDIVIDUAL ......... 85 € *

ESMORZAR ................................................................ 10 € *

* IVA no inclòs


Les habitacions s’han de reservar i pagar directament a l’hotel (telèfon 977 23 30 40) indicant “Trobada Anual SCAF”.


   Com a novetat d’aquest any, hem introduït la possibilitat de que, tothom que ho vulgui i d’acord a les bases que tot seguit transcriurem, pugui enviar, a l’organització, comunicacions per a poder-les presentar durant 10 minuts el divendres 24 de maig de 19 a 20 h viagra köpa.

 

BASES PER A PRESENTAR COMUNICACIONS


- La presentació de comunicacions és lliure. Les comunicacions s'hauran de referir necessàriament a un tema pràctic relacionat amb el Dret de Família (en el sentit més ampli de l’expressió, incloent-hi el Dret Successori, Fiscal, Penal, Processal i tot aquell que tingui incidència en la família o altres formes de convivència o relacions i expressament les matèries regulades pel Dret Català). L’extensió de la comunicació serà de 5 a 15 fulls DIN A4.

- La comunicació s’haurà de remetre per correu electrònic a l’SCAF ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) abans del dia 1 de maig de 2013.

- Les persones que presentin comunicacions s’hauran d’inscriure a les Jornades.

- Les comunicacions seleccionades per la Junta Directiva de la SCAF es presentaran en el moment previst al programa, durant un període màxim de 10 minuts, i seran lliurades als assistents.


Us animem a que participeu activament a la Trobada enviant alguna comunicació.

 

Rebeu una cordial salutació,

 

Francesc Vega Sala
President SCAF

 
Més articles...