Sopars Jurídics a Girona - 4a Trobada de la Societat Catalana d'Advocats de Família (15-17 de maig)

 

Benvolguts companyes i companys,

Adjuntem el programa dels Sopars Jurídics a Girona - 4a Trobada de la Societat Catalana d’Advocats de Família 2014; que se celebrarà al nou Hotel Gran Ultònia de Girona del 15 al 17 de maig de 2014.

Properament us facilitarem un document de treball amb una proposta de conclusions sobre la “guarda compartida”; que es votaran el dijous 15 de maig a la tarda, a fi de, si és el cas, aprovar-les i després d’haver parlat de la qüestió des de diferents punts de vista durant tota aquella tarda. Tots els que vulgueu participar en el procés de conclusions, haureu de remetre’ns el document de treball complimentat abans del dia 1 de maig.

Així mateix, us animem a què participeu a la Trobada presentant comunicacions; que es presentaran al llarg del divendres 16 de maig.

Cas que la Trobada sigui del vostre interès i vulgueu reservar habitacions a l’Hotel de la Trobada, us recomanem que ho feu com més aviat millor; ja que durant el “Girona temps de flors” hi ha molta demanda d’habitacions i es podrien acabar ràpidament.

 

Podeu descarregar el programa en format PDF on també s’hi inclou el formulari d’inscripció a la Trobada

Programa i full d'inscripció als Sopars Jurídics - 4a Trobada de l'SCAF (PDF) pdf_icon
Butlleta inscripció nou soci SCAF (PDF) pdf_icon

 


 

 Document de treball: Conclusions sobre la "guarda compartida"

 

Tal com us vàrem anunciar, us facilitem el document de treball amb una proposta de conclusions sobre la “guarda compartida” que es votaran el dijous 15 de maig a última hora de la tarda, a fi de, si és el cas i després d’haver parlat de la qüestió des de diferents punts de vista durant tota aquella tarda, aprovar-les.
 
Us animem a que participeu en el procés de conclusions remetent-nos el document de treball complimentat, abans del dia 1 de maig, a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al fax 93. 299.65.92. La participació no està limitada a les sòcies i socis de l’SCAF o als participants a la Trobada; així que us preguem que el feu circular entre els/les vostres companys/es coneguts/des a fi de que, si ho desitgen, puguin, també, participar-hi.
 
 
Si ho desitgeu, podeu complimentar on-line el document de treball
 
Cal que tingueu en compte que, malgrat la forma utilitzada (preguntes que s’inicien amb un “¿estaríem d’acord en que...”, “¿podríem concloure que...”, etc.), l’SCAF no pretén imposar cap conclusió (ni cap definició); es tracta només d’una forma àgil a fi de facilitar el vostre treball i el còmput de les respostes. Totes les propostes de conclusió estan, però, subjectes a debat. Us animem a que, si ho desitgeu, feu tots els comentaris que vulgueu en l’espai pensat a tal efecte. I així mateix, us animem a que proposeu totes les conclusions sobre la “guarda compartida” que entengueu que també s’haurien d’aprovar.
 

Document de treball: Conclusions sobre la "guarda compartida" (PDF) pdf_icon

 

 


 

Sopar de germanor del dijous, 15 de maig

Tal com heu pogut veure al programa de la Trobada, el dijous al vespre hem programat un sopar de germanor; que, tenim el convenciment, es recordarà durant algun temps.

El sopar serà servit pel millor restaurant del món, el Celler de Can Roca, al Mas Marroch; l’espai del Celler de Can Roca per a les celebracions. El preu és de 90 € i inclou transport de l’hotel de la Trobada al Mas Marroch i del Mas Marroch a l’hotel de la Trobada. Durant el sopar se servirà un aperitiu amb copa de cava de benvinguda (a peu dret), un primer plat, un segon plat i un postre (a taula).

Sota el títol “sopar – col·loqui sobre la ponència Inaugural” (ponència inaugural que dictarà el nostre Past-President i que s’intitula D’on venim. A on anem), hem programat, en realitat i tal com apuntàvem, un sopar de germanor, de confraternització, per al record; durant el que, a més del breu col·loqui sobre aquella ponència inaugural (obert a la participació de qui ho vulgui), es presentarà el cercador de jurisprudència de família seleccionada de l’SCAF (gratuït per a les sòcies i socis de l’SCAF) i se succeiran algunes sorpreses. No us el podeu perdre!

Havent sopat, qui ho desitgi podrà, tot fent sobretaula, prendre una copa, amb moderació, a la barra lliure i podrà escoltar música o ballar una mica.

Els autobusos aniran fent viatges de tornada a l’hotel a diferents hores de la nit.

A data d’avui ja hi ha força inscrits; per la qual cosa i atès que l’aforament és limitat, us recomanem que, els que hi vulgueu assistir, feu la inscripció com més aviat millor.

 

XI Jornades de Família (Barcelona, 30 i 31 de gener del 2014)

 

Benvolguts companys i companyes,

 

Us facilitem el programa de les XI Jornades de Família de la Societat Catalana d’Advocats de Família –que hem intitulat Després del Codi Civil de Catalunya: La realitat de cada dia"-.

 

Podeu descarregar el programa en format PDF on també s’hi inclou la butlleta d’inscripció.

 

Programa i full d'inscripció a les XI Jornades de Família (PDF) pdf_icon

ACTUALITZACIÓ 24/1/2014: S'han EXHAURIT les PLACES pel DINAR OPTATIU del divendres 31.

 

LLOC: Saló Imperial del Tradicional Hotel Ritz ·  Gran Via de les Corts Catalanes, 670 ·  08010 Barcelona

DATA: Tarda de dijous 30 de gener (a partir de les 16 h.) i divendres 31(tot el dia)

 

Propers Esdevinements SCAF previstos pel 2014

 

Benvolguts companys i companyes,

Us informem, a fi que pugueu anotar-vos-ho a l'agenda, les dates dels propers esdeveniments organitzats per la Societat Catalana d'Advocats de Família:

 

Trobada Anual de l'SCAF: Girona, dijous 15 de maig (tarda), divendres 16 (tot el dia) i dissabte 17 (matí lúdic coincidint amb "Temps de flors")

Jornades de Dret de Famíla a Barcelona: Dijous 30 de gener de 2014 (tarda) i divendres 31 (tot el dia)

 

 

 

Foro Hispano Marroquí de Juristas (Còrdova, 28 i 29 de novembre 2013)

 

Benvolguts companys i companyes,

El Foro Hispano Marroquí de Juristas en col·laboració amb Casa Árabe celebrarà els dies 28 i 29 de novembre de 2013 a Còrdova el seu IX Plenari intitulat "Derecho y Cooperación en el área mediterránea". Atès que considerem que pot ser del vostre interés us adjuntem el programa i full d'inscripció del Plenari en format PDF.

El Plenari es celebrarà a les seus de Casa Árabe i l'Ilustre Colegio de Abogados de Córdoba.


Programa del IX Foro Hispano Marroquí + full d'inscripció (PDF) pdf_icon

Web del IX Foro

 

Jornada: El interés superior del niño en la práctica jurídica. 8/11/13 de 10 a 12 a la seu de l'ICABBenvolguts amics,

El proper divendres, dia 8 de novembre, tindrà lloc la jornada intitulada "El interés superior del niño en la práctica jurídica: derecho, principio y procedimiento", organitzades conjuntament per Círculo Legal, la consultora Gericó Associates i UNICEF. Atès que considerem que pot ser del vostre interés us adjuntem el programa de la jornada en format PDF.

La Jornada es celebrarà de 10 a 12 a la seu de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (c/ Mallorca, 283, 8ª planta).

L'assistència a aquesta jornada és gratuïta prèvia inscripció als correus Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

En cas de no poder assistir a la jornada es podrà seguir via streaming des dels webs www.circulolegal.com i www.gericoassociates.com

 

 

Programa de la Jornada (PDF) pdf_icon

 
Més articles...