Esdeveniments SCAF

XI Jornades de Família (Barcelona, 30 i 31 de gener del 2014)

 

Benvolguts companys i companyes,

 

Us facilitem el programa de les XI Jornades de Família de la Societat Catalana d’Advocats de Família –que hem intitulat Després del Codi Civil de Catalunya: La realitat de cada dia"-.

 

Podeu descarregar el programa en format PDF on també s’hi inclou la butlleta d’inscripció.

 

Programa i full d'inscripció a les XI Jornades de Família (PDF) pdf_icon

ACTUALITZACIÓ 24/1/2014: S'han EXHAURIT les PLACES pel DINAR OPTATIU del divendres 31.

 

LLOC: Saló Imperial del Tradicional Hotel Ritz ·  Gran Via de les Corts Catalanes, 670 ·  08010 Barcelona

DATA: Tarda de dijous 30 de gener (a partir de les 16 h.) i divendres 31(tot el dia)

 

Propers Esdevinements SCAF previstos pel 2014

 

Benvolguts companys i companyes,

Us informem, a fi que pugueu anotar-vos-ho a l'agenda, les dates dels propers esdeveniments organitzats per la Societat Catalana d'Advocats de Família:

 

Trobada Anual de l'SCAF: Girona, dijous 15 de maig (tarda), divendres 16 (tot el dia) i dissabte 17 (matí lúdic coincidint amb "Temps de flors")

Jornades de Dret de Famíla a Barcelona: Dijous 30 de gener de 2014 (tarda) i divendres 31 (tot el dia)

 

 

 

Foro Hispano Marroquí de Juristas (Còrdova, 28 i 29 de novembre 2013)

 

Benvolguts companys i companyes,

El Foro Hispano Marroquí de Juristas en col·laboració amb Casa Árabe celebrarà els dies 28 i 29 de novembre de 2013 a Còrdova el seu IX Plenari intitulat "Derecho y Cooperación en el área mediterránea". Atès que considerem que pot ser del vostre interés us adjuntem el programa i full d'inscripció del Plenari en format PDF.

El Plenari es celebrarà a les seus de Casa Árabe i l'Ilustre Colegio de Abogados de Córdoba.


Programa del IX Foro Hispano Marroquí + full d'inscripció (PDF) pdf_icon

Web del IX Foro

 

Jornada: El interés superior del niño en la práctica jurídica. 8/11/13 de 10 a 12 a la seu de l'ICABBenvolguts amics,

El proper divendres, dia 8 de novembre, tindrà lloc la jornada intitulada "El interés superior del niño en la práctica jurídica: derecho, principio y procedimiento", organitzades conjuntament per Círculo Legal, la consultora Gericó Associates i UNICEF. Atès que considerem que pot ser del vostre interés us adjuntem el programa de la jornada en format PDF.

La Jornada es celebrarà de 10 a 12 a la seu de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (c/ Mallorca, 283, 8ª planta).

L'assistència a aquesta jornada és gratuïta prèvia inscripció als correus Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

En cas de no poder assistir a la jornada es podrà seguir via streaming des dels webs www.circulolegal.com i www.gericoassociates.com

 

 

Programa de la Jornada (PDF) pdf_icon

 

Jornada de dret de família a Lleida (20 de setembre 2013)


Benvolguts i benvolgudes,


La Comissió de Formació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida en col·laboració amb la Societat Catalana d'Advocats de Família (SCAF), ha organitzat la Jornada de dret de família intitulada "Més enllà del pla de parentalitat: La vessant econòmica de la crisi matrimonial”.


Al llarg de la Jornada es tractaran diferents aspectes i conseqüències de caràcter econòmic en relació als procediments de separació i divorci a càrrec d’acreditats especialistes.


La Jornada tindrà lloc el divendres, 20 de setembre, a la Sala d'Actes de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Lleida (Plaça Sant Joan, núm. 6-8, 1r de Lleida)


Podeu descarregar el programa en format PDF on també s’hi inclou la butlleta d'inscripció a la Jornada.

 

Programa de la Jornada de dret de família de Lleida (PDF) pdf_icon

 
Més articles...