Esdeveniments SCAF

Jornada sobre els pactes prenupcials. Paris, 12 de desembre de 2012


CONVOCATÒRIA DE BECA

 

La Societat Catalana d’Advocats de Família (SCAF) atorga una beca de 1.000.-€ per assistir a la Jornada sobre els pactes prenupcials, que organitzat per LexisNexis, es celebrarà a Paris el dia 12 de desembre de 2012 i que el programa figura penjat en aquesta mateixa entrada en format PDF.

Els candidats poden trametre la seva petició, abans del dia 6 de desembre de 2012, a la Secretària de la Junta Directiva ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ), al·legant els seus mèrits. És imprescindible parlar francès a un nivell que permeti comprendre una conferència.

El becari que hagi estat escollit haurà de facilitar a la SCAF una còpia de la documentació rebuda a fi i efecte de poder-la distribuir entre els socis i farà una breu exposició sobre el que s’hagi tractat a la reunió de Paris.

La beca serà pagada al lliurament de la documentació.


Programa i full d'inscripció LES CONTRATS NUPTIAUX (PDF) pdf_iconAccés al web de la jornada
 

Conferència: El concurs de creditors de la persona física. Aspectes personals i familiars

 

Benvolguts i benvolgudes,

 

Us facilitem la circular informativa referent a la conferència intitulada "El concurs de creditors de la persona física. Aspectes personals i familiars", organitzada per la Secció de Dret Matrimonial i de Família de la Comissió de Cultural de l'ICAB, que tindrà lloc el proper 12 de desembre, a les 19 hores, a la 8ena planta de la seu col.legial de l'ICAB (c/ Mallorca, 283 - Barcelona).

 

El concurs de creditors de la persona física. Aspectes personals i familiars (PDF) pdf_icon

Inscripció gratuïta

Accés al web de l'acte

 

Conclusions "Encuentro con la Abogacía especializada en Derecho de Família" 24-26 d'octubre 2012 (Madrid)


Benvolguts i benvolgudes,

Adjuntem les Conclusions obtingudes del "Encuentro con la Abogacía especializada en Derecho de Família" organitzades pel CGPJ celebrades a Madrid els passats dies 24, 25 i 26 d'octubre.


Conclusions ENCUENTRO CON LA ABOGACÍA ESPECIALIZADA EN DERECHO DE FAMILIA (PDF) pdf_icon

 

Textos ponències XVII Jornades de Dret Català a Tossa

 

Benvolguts i benvolgudes,

Us facilitem l'enllaç, autoritzat per l'Institut de Dret privat europeu i comparat de la Universitat de Girona, a fi que pugueu accedir als textos de les ponències celebrades els passats dies 20 i 21 de setembre dins el marc de les XVII Jornades de Dret Català a Tossa de Mar.

 

http://bit.ly/ponenciesTossa

 

Recordatori 17enes Jornades de Dret Civil Català a Tossa de Mar

 

Benvolguts i benvolgudes,

Us recordem les Jornades de Dret Civil Català que tindran lloc a Tossa de Mar el dijous 20 i divendres 21 d’aquesta setmana.

La Societat Catalana d’Advocats de Família li ha donat tot el seu recolzament i hi participa amb dues comunicacions:

  adobe cs6 master collection mac http://levitrakamagra.com/

  • "Les costes processals en els procediments de família" per en Joaquim Betriu (divendres 21 a les 17:30h)
  • "L’execució de mesures personals relatives als fills menors en els procediments de família" per en José Antonio García (divendres 21 a les 11:15h).

 

Us hi esperem!

 
Més articles...